Komisja Rewizyjna

Regionalna Komisja Rewizyjna
kadencja 2014 – 2018

Tomasz KulikTomasz Kulik – Organizacja Międzyzakładowa NSZZ „Solidarność” w KGHM Polska Miedź SA Oddział Zakłady Górnicze Lubin. W NSZZ „Solidarność” od 1999 roku. Członek Międzyzakładowej Komisji Rewizyjnej w Organizacji w ZG „Lubin”. Delegat na WZD Sekcji Krajowej Górnictwa Rud Miedzi NSZZ „Solidarność”. Delegat na Walne Zebranie Delegatów Regionu Zagłębie Miedziowe NSZZ „Solidarność”.

Renata ŁuczyńskaRenata Łuczyńska – Organizacja Zakładowa NSZZ „Solidarność” w KGHM Polska Miedź S. A. Centrala w Lubinie. W NSZZ „Solidarność” od 1994 roku. Członkini Komisji Zakładowej w KGHM Polska Miedź S. A. Centrala w Lubinie. Delegatka na Walne Zebranie Delegatów Regionu Zagłębie Miedziowe NSZZ „Solidarność”.

Bogusław MrowiecBogusław Mrowiec – Organizacja Zakładowa NSZZ „Solidarność” w Volkswagenie Motor Polska Sp. z o.o. w Polkowicach. W NSZZ „Solidarność” od 1999 roku. Członek Zakładowej Komisji Rewizyjnej w Organizacji w VWMP Sp. z o. o. w Polkowicach. Delegat na Walne Zebranie Delegatów Regionu Zagłębie Miedziowe NSZZ „Solidarność”. Przewodniczący Regionalnej Komisji Rewizyjnej.

Wojciech NosalWojciech Nosal – Organizacja Zakładowa NSZZ „Solidarność” w KGHM Polska Miedź SA Oddział Zakłady Wzbogacania Rud w Polkowicach. W NSZZ „Solidarność” od 2000 roku. Członek Komisji Zakładowej w ZWR w Polkowicach. Delegat na WZD Sekcji Krajowej Górnictwa Rud Miedzi NSZZ „Solidarność”. Delegat na Walne Zebranie Delegatów Regionu Zagłębie Miedziowe NSZZ „Solidarność”.

Mieczysław StachniewiczMieczysław Stachniewicz – Organizacja Oddziałowa NSZZ „Solidarność” w PKP Cargo Dolnośląski Zakład Spółki we Wrocławiu Oddział w Legnicy. W NSZZ „Solidarność” od 1980 roku. Zastępca przewodniczącego Komisji Oddziałowej w oddziale legnickim PKP Cargo SA. Delegat na Walne Zebranie Delegatów Regionu Zagłębie Miedziowe NSZZ „Solidarność”. Zastępca przewodniczącego Regionalnej Komisji Rewizyjnej.

Plugin by:aAM
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com