^ TOP BACK

Informujemy kierowców zawodowych, że składka członkowska wynosi 30 zł.

Numer rachunku bankowego  KSTD      PKO BP 16 1020 1013 0000 0602 0352 4394

MOZ Nr 3131 Kierowców zawodowych    PKO BP 76 1020 1185 0000 4402 0105 3487 Więcej informacji

Wybory przedstawicieli do Komitetu Sterującego Sekcji Transportu.

Na pierwszym warsztacie organizowanym w ramach projektu finansowanego przez UE pt „ Budowanie przyszłości sektora drogowego przy zaangażowaniu pracowników transportu („Projekt”), który odbył się w dniach się 4-5 kwietnia 2017 r. w Warszawie Europejska Federacja Pracowników Transportu (ETF) dokonała również wyboru przedstawicieli na wakujące stanowiska do Komitetu Sterującego Sekcji Transportu. Krajowa Sekcja Transportu Drogowego NSZZ „Solidarność” zgłosiła Tomasza Michalaka Zastępcę Przewodniczącego Sekcji jako kandydata z Europy Centralno – Wschodniej.
70 uczestników europejskich związków zawodowych dokonało wyboru
i poparło kandydaturę naszego przedstawiciela.
Po raz pierwszy do Komitetu Sterującego wszedł przedstawiciel Europy Centralno – Wschodniej a przy tym najmłodszy w dziejach funkcjonowania Sekcji Transportu ETF.
ETF skupia ponad 3,5 miliona pracowników z 41 europejskich państw.

Tomasz gratulujemy i życzymy wielu sukcesów!

Rada KSTD

Znajdż na stronie

European Transport Workers' Federation

Komisja Krajowa

Sekretariat Transportowców

Solidarność Raben

Mobilis

Tygodnik Solidarność

Serwis Informacyjny Solidarności

Nasz Facebook

Treść zamieszczonych aktów prawnych jest tylko ich zapisem elektronicznym. Jedyne źródło prawa na terenie Rzeczypospolitej Polskiej stanowią akty prawne ogłaszane i wydawane w Dziennikach Ustaw i Monitorach Polskich a prawo miejscowe i zakładowe publikują właściwe organy tych instytucji.