^ TOP BACK

Informujemy kierowców zawodowych, że składka członkowska z dniem 1 stycznia 2016r. wynosi 25 zł.

Numer rachunku bankowego  KSTD      PKO BP 16 1020 1013 0000 0602 0352 4394

MOZ Nr 3131 Kierowców zawodowych    PKO BP 76 1020 1185 0000 4402 0105 3487 Więcej informacji

Pikieta przed Ministerstwem Infrastruktury

23 czerwca br. przed Ministerstwem Infrastruktury i Rozwoju pracownicy kolei protestowali przeciwko restrukturyzacji spółek kolejowych. Zdaniem związkowców      i pracowników kolei restrukturyzacja prowadzona przez spółki kolejowe wspierane przez Rząd prowadzi do dalszej degradacji branży i zwolnień doświadczonych pracowników. W pikiecie zorganizowanej przez Sekcję Krajową Kolejarzy NSZZ „Solidarność”  uczestniczyło ponad tysiąc związkowców z całej Polski. Manifestację wsparli czynnie przedstawiciele Krajowych Sekcji transportowych zrzeszonych          w Krajowym Sekretariacie Transportowców NSZZ „Solidarność” jak również członkowie Federacji Związków Zawodowych Pracowników PKP.

Znajdż na stronie

European Transport Workers' Federation

Komisja Krajowa

Sekretariat Transportowców

Solidarność Raben

Mobilis

Tygodnik Solidarność

Serwis Informacyjny Solidarności

Nasz Facebook

Treść zamieszczonych aktów prawnych jest tylko ich zapisem elektronicznym. Jedyne źródło prawa na terenie Rzeczypospolitej Polskiej stanowią akty prawne ogłaszane i wydawane w Dziennikach Ustaw i Monitorach Polskich a prawo miejscowe i zakładowe publikują właściwe organy tych instytucji.