Dziś jest: Wtorek 30 sierpnia 2016 Imieniny: Szczęsnego, Róży, Gaudencji

Zarząd Regionu Podkarpacie NSZZ "Solidarnosć" w Krośnie organizuje wyjazd na XXXIV Ogólnopolską Pielgrzymkę Ludzi Pracy na Jasną Górę, która odbędzie się w dniach 17-18 września br., zgłoszenia są przyjmowane w sekretariacie Zarządu Regionu w godz. 7:00 - 15:00, ( tel. 13 43 249 12 ).

Elektroniczna legitymacja

Elektroniczna legitymacja związkowa - coraz bliżej!

Prawnik na telefon przez cały czas

Karta Grosik

Tygodnik "Solidarność"

Edward Mróz - Artysta i Społecznik

mxQIuKt8eyI

• Gdańsk, 27-28 sierpnia 2016 r.

Pogrzeb Inki i Zagończyka - Polska o was nie zapomni!

Na gdańskim Cmentarzu Garnizonowym pochowano Danutę Siedzikównę "Inkę" i Feliksa Selmanowicza "Zagończyka" - żołnierzy wyklętych zamordowanych w 1946 r. przez UB, których szczątki odnaleziono dopiero dwa lata temu. W uroczystościach wzięli udział m.in. prezydent Andrzej Duda, premier Beata Szydło oraz przewodniczący KK NSZZ "Solidarność" Piotr Duda.

• Krosno, 23 sierpnia 2016 r.

KOMUNIKAT WS. PIELGRZYMKI LUDZI PRACY NA JASNĄ GÓRĘ

• 24 sierpnia 2016 r.

Zmarł Roman Lonc

Z głębokim żalem zawiadamiamy, że w wieku 62 lat zmarł Roman Lonc.

Krosno, 23 sierpnia 2016 r.

Już ponad 1500 członków podkarpackiej "Solidarności" posiada Elektroniczną Legitymację Członkowską

Zarząd Regionu Podkarpacie NSZZ "Solidarność" w związku z pilotażem wdrożenia Elektronicznej Legitymacji Członkowskiej wydał pierwszą transzę legitymacji.

Krosno, 19 sierpnia 2016 r.

Msza święta w intencji Ojczyzny, Ludzi Pracy i NSZZ "Solidarność"

Po raz kolejny w kościele pw. św. Wojciecha i MB Częstochowskiej odbyła się msza święta w intencji Ojczyzny, Ludzi Pracy i NSZZ "Solidarność".

Krosno, 19 sierpnia 2016 r.

Posiedzenie Zarządu Regionu Podkarpacie NSZZ "Solidarność"

19. sierpnia br. od godziny 9:00 w swojej krośnieńskiej siedzibie obradował Zarząd Regionu Podkarpacie NSZZ "Solidarność".