Krajowy Sekretariat Banków, Handlu i Ubezpieczeń

NSZZ "Solidarność"

Wiadomościhandlowe.pl: Handlowa „Solidarność” domaga się od rządu lepszej ochrony pracowników w czasie pandemii Covid-19

Krajowy Sekretariat Banków, Handlu i Ubezpieczeń NSZZ „Solidarność” skierował do Ministra Zdrowia oraz Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej pismo z propozycjami zmian legislacyjnych w zakresie zwalczania Covid-19. Związkowcy domagają się lepszej ochrony pracowników i klientów placówek handlowych.

Przejdź

Skan pisma kierowanego do Pani Minister Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej Marleny Maląg dot. COVID-19

Skan pisma kierowanego do Pana Ministra Zdrowia Prof. Łukasza Szumowskiego

Skan pisma kierowanego do Pana Ministra Zdrowia Prof. Łukasza Szumowskiego dot. COVID-19

Gratulacje dla Prezydenta RP Andrzeja Dudy

W imieniu Krajowego Sekretariatu Banków, Handlu i Ubezpieczeń NSZZ „Solidarność” pragnę złożyć Panu Prezydentowi najserdeczniejsze gratulacje z okazji uzyskania reelekcji.

Przejdź

Komu przeszkadzają wolne niedziele?

70% Polaków uważa, że zakaz handlu w ogóle im nie przeszkadza, tak wynika z badań przeprowadzonych przez IBRIS dla Santander Consumer Bank, opublikowanym w dniu 09.07.2020 r.

Przejdź

Kolejne szkolenie on-line za nami!

W dniu 3 lipca br. Pan dr Mateusz Warchał przeprowadził dla liderów organizacji związkowych reprezentujących sektor banków i ubezpieczeń szkolenie w zakresie nowych regulacji dotyczących działalności socjalnej.

Przejdź

Radio eM: Alfred Bujara: „Solidarność” będzie walczyć o podniesienie standardów pracy w handlu

„Solidarność” będzie walczyć o podniesienie standardów pracy w handlu – zapowiedział w Radiu eM Alfred Bujara, przewodniczący Sekretariatu Krajowego Banków Handlu, i Ubezpieczeń NSZZ „Solidarność”.

Dołącz do nas!

Masz problemy w pracy? Uważasz, że w Twoim zakładzie pracy potrzebny jest związek zawodowy? Porozmawiaj z kolegami i zaproponuj założenie NSZZ „Solidarność”.

Wywiad Przewodniczącego Krajowego Sekretariatu Banków,
Handlu i Ubezpieczeń NSZZ Solidarność Alfreda Bujary w Radiu Maryja 03.06.2020 r.

Wywiad Przewodniczącego Krajowej Sekcji Pracowników Handlu NSZZ Solidarność Alfreda Bujary w Polsat News

Wywiad Przewodniczącego Krajowego Sekretariatu Banków,
Handlu i Ubezpieczeń NSZZ Solidarność Alfreda Bujary w TVN 24

Siedziba Sekretariatu. Odwiedź nas!

Pin It on Pinterest