Dziś jest: Poniedziałek 23 maja 2022 Imieniny: Iwony, Emilii, Dezyderiusza

Podziękowania od Wojciecha Jarząba Z-cy Przewodniczącego Zarządu Regionu Podkarpacie NSZZ "Solidarność"

Krosno, 26 marca 2018 r.

Publikujemy podziękowania Wojciecha Jarząba Z-cy Przewodniczącego Zarządu Regionu Podkarpacie NSZZ "Solidarność" za udział w pogrzebie jego taty Śp. Kazimierza Jarząba.

Pragnę serdecznie podziękować wszystkim, którzy okazali mi wsparcie w ostatnio przeżywanych trudnych chwilach. Dziękuję przede wszystkim Bogu, za tatę od którego otrzymałem życie i wychowanie w duchu wiary i "Solidarności". Dziękuję rodzinie i wszystkim uczestnikom pogrzebu, którzy tak licznie stawili się zarówno podczas mszy świętej, jak również obrzędu pogrzebu na cmentarzu. Dziękuję członkom "Solidarności" na czele z Przewodniczącym Zarzadu Regionu Podkarpacie - Tadeuszem Majchrowiczem za ich obecność i pomoc oraz pracownikom Krosno Glass Sp. z o.o., których udział w ostatnim pożegnaniu mojego taty był dla mnie bardzo budujący. Na koniec dziękuję tym wszystkim, którzy skierowali w tym trudnym dla mnie czasie dobre słowo i chęć wsparcia.

Wojciech Jarząb