Legitymacja

Naszą witrynę przegląda teraz 3 gości
Odsłon : 393181
Start No images

(18.05.2018) Walne Zebranie Delegatów Sekcji Krajowej NSZZ "Solidarność" Osób Niewidomych odbyło się w Przemyślu. Dotychczas funkcję przewodniczącego pełnił kol. Marian Sowiński, członek Zarządu Regionu Ziemia Przemyska NSZZ "Solidarność". W dniu dzisiejszym podjął decyzję o niekandydowaniu. Serdecznie dziękujemy Koledze Marianowi za te wszystkie lata pracy na rzecz osób niewidomych, jak i wszystkich członków NSZZ "Solidarność".
Nowym przewodniczącym Sekcji na kadencję 2018 - 2022 został wybrany kol. Jerzy Łaba, Przewodniczący Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność" przy Spółdzielni Niewidomych "Start" w Przemyślu. Gratulujemy i życzymy wytrwałości w pracy związkowej.
W WZD uczestniczyli: Tadeusz Majchrowicz Zastępca Przewodniczącego Komisji Krajowej, reprezentujący Krajową Komisję Wyborczą, Krzysztof Rowiński Pełnomocnik Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność " ds. Osób Niepełnosprawnych i Szymon Wawrzyszko Przewodniczący Zarządu regionu Ziemia Przemyska

Od lewej: Jerzy Łaba i Marian Sowiński

Zasłużony dla Regionu