wtorek, 18 Gru 2018
Naszą witrynę przegląda teraz 242 gości
SUPERBRAND POLSKA 2013 DLA BONDUELLE -
czwartek, 04 kwietnia 2013 09:13

Marka Bonduelle otrzymała tytuł Superbrand Polska 2013. Została wybrana głosami ekspertów  i polskich konsumentów, którzy wyłonili  ją spośród niemal 2 tys. innych marek podczas badania prowadzonego przez GFK Polonia na grupie 15 tys. respondentów. Tytuł  Superbrand Polska 2013 odzwierciedla  sukces  marki Bonduelle, lidera  na polskim rynku produktów warzytwnych. Pierwszy tytuł Superbrand marka zdobyła w 2005r.

Bonduelle należy do grona najsilniejszych w Polsce marek produktów spożywczych. Jest liderem marek produktów spożywczych. Jest liderem segmentu konserw warzywnych oarz segmentu pieczarek marynowanych. Jednym  z produktów Bonduelle najpopoularniejszym wśród polskich konsumentów jest innowacyjny mrożony "Szpinak 1000 listków". Dzieki specjalnej technologii produkcji jest najbardziej zbliżony do świeżego szpinaku (zachowuje walory smakowe i zielony kolor).

Międzynarodowa Oragnaizacja Superbrands działa w ponad 80 krajach świqta, a jej celem jest promocja sukcesu najsilniejszych marek na danym rynku.

Przemysł Spożywczy  nr 3/2013