Spotkanie delegatów MSPL w biurze RDLP Olsztyn

11 grudnia 2016 Stanisław Jeziorański Aktualności MSPL Olsztyn

fot1W dniu 9 grudnia 2016r. w biurze Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych w Olsztynie spotkali się delegaci Międzyregionalnej Sekcji Pracowników Leśnictwa NSZZ „Solidarność” pod przewodnictwem kol. Leona Jarzembowskiego. Na początku spotkania swoją obecnością zaszczycił niedawno powołany Dyrektor RDLP w Olsztynie dr inż. Piotr Czyżyk, który w krótkich słowach opisał sprawę szkód łowickich oraz odpowiadał na pytania zebranych delegatów. Następnie sytuację ekonomiczną RDLP w Olsztynie przedstawił zastępca dyrektora ds. ekonomicznych mgr inż. Sebastian Smoluk, która według mówcy jest dobra. W dalszej części zebrania głos zabrał zaproszony gość pełnomocnik KSPL ds. rozwoju związku kol. Stanisław Jeziorański. Szeroko przedstawił plan rozszerzenia związku w regionie i poszerzenia o nowych członków. Po konstruktywnej dyskusji zabrał głos Przewodniczący Leon Jarzembowski, który złożył życzenia z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia. Następnie po uroczystych życzeniach zebranie zakończono.

Fot. i Tekst: Stanisław Jeziorański

fot2 fot3

Komentarze wyłączone.

Wspierane przez http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/