Podziękowania

Email Drukuj PDF

Zarząd Regionu Toruńsko-Włocławskiego NSZZ,, Solidarność’’ serdecznie dziękuje za wsparcie finansowe koncertu charytatywnego ,, Dzieci – Dzieciom z Niepełnosprawnością" , który odbył się 24.02.20017r. , w Samorządowym Zespole Palcówek Oświatowych w Chodczu. Pozyskane środki finansowe zostaną przekazane najbardziej potrzebującym dzieciom niepełnosprawnym z terenu miasta i gminy Chodecz. Zaangażowanie Krajowej Spółki Cukrowej S.A. w szczytne cele społeczne zasługuje na najwyższe słowa uznania i podziękowania. Mamy nadzieje , że ta niezwykle pożyteczna misja będzie przez Państwa kontynuowana.

Janusz Dębczyński

z-ca Przewodniczącego ZR

Poprawiony: wtorek, 21 marca 2017 20:37

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"