Nałogowe korzystanie z telefonów komórkowych.

Email Drukuj PDF

Szanowni Państwo,

będąc osobą odpowiedzialną za całość procesu gromadzenia i analizy danych niezmiernie miło mi poinformować, że ogólnopolskie dwuletnie badania nad fonoholizmem wśród uczniów szkół podstawowych, gimnazjów oraz szkół ponadgimnazjalnych dobiegły swojego końca. Szczegółowy raport w załączniku. Prosimy o przekazanie tej informacji każdemu nauczycielowi, pedagogowi, psychologowi szkolnemu oraz innym specjalistom współpracującym z młodzieżą i ich rodzicami.

To jedyne tak szczegółowe opracowanie dostępne w Polsce osobiście jako autor zachęcam do lektury.

Chciałbym Państwa również poinformować, że na przełomie lutego i marca Fundacja Dbam o Mój Z@sięg, którą mam przyjemność reprezentować rozpoczyna nowy cykl badań wśród młodzieży w ramach projektu młodzicyfrowi.pl (badania korelacyjne użytkowania mediów cyfrowych w powiązaniu z badaniem kondycji zdrowia psychicznego) oraz wśród rodziców posiadajacych dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym (badanie cyfrowych kompetencji rodziców). Nie omieszkamy Państwa o naszych działaniach poinformować w sposób bardziej wyczerpujący w najbliższej przyszłości.

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć współpracę szkoleniową, naukową czy badawczą z Fundacją jesteśmy do Państwa dyspozycji. Już teraz zapraszamy Państwa do obejrzenia broszury Fundacji.

dr Maciej Dębski

Poprawiony: środa, 18 stycznia 2017 08:52

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"