Solidarność Podbeskidzie Aktualna oferta Holiday Park and Resort dla członków „Solidarności”

Aktualna oferta Holiday Park and Resort dla członków „Solidarności”

10 sierpnia 2022 r.

Już tylko w sierpniu jest możliwość zakupu voucherów na pobyty w Holiday Park & Resort z 4-letnią datą ważności.

Od września wchodzą vouchery 2-letnie.

Zapraszamy do zakupów przez poniższą Platformę Zakupową.

Aktywność wygasa 29.08.2022r.

Do Państwa dyspozycji oddajemy nadmorskie domki i apartamenty w Ustroniu Morskim, Mielnie, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu oraz górskie domki w Uzdrowisku Cieplice Zdrój.

Film prezentujący resorty – kliknij

Cena, oprócz 7-dniowego pobytu (6 pełnych dób hotelowych) obejmuje korzystanie z wszystkich dostępnych atrakcji na terenie resortu, m.in.: zewnętrzny basen z podgrzewaną wodą, zjeżdżalnie, jacuzzi, basen kryty i sauny (dostępne w 2 resortach Rowy i Pobierowo), brodzik dla dzieci, zewnętrzna siłownia, boiska, place zabaw, małpi gaj. Przez cały dzień odbywają się programy animacyjne dla dzieci i dorosłych (od kwietnia do końca października). Dostępne są wypożyczalnie rowerów, salony gier, kawiarnie oraz bistro.

Powyższe ceny nie zawierają opłaty za sprzątanie końcowe (150 zł /apartament) i (170 zł / domek) oraz kaucji zwrotnej – 750 zł (można wykorzystać tę kwotę na usługi dodatkowe, w tym gastronomiczne, dostępne na terenie resortów) za domek lub apartament, które należy uiścić w momencie rezerwacji wybranego terminu a nie podczas zakupu vouchera.

Przy wyjeździe rozliczana jest kwota za zużyte media.

Vouchery mogą zostać zrealizowane w ciągu 4 lat od daty zakupu w terminach:

W OŚRODKACH NADMORSKICH

od 1 kwietnia do 14 czerwca (z wyłączeniem Majówki i Bożego Ciała), we wszystkich naszych resortach cały wrzesień i październik oraz od listopada do marca w apartamentach w Rowach i Pobierowie.

W UZDROWISKU CIEPLICE ZDRÓJ

od 1 września do 20 grudnia oraz od 1 marca do 14 czerwca (z wyłączeniem Majówki, Wielkanocy oraz Bożego Ciała).

Kliknij i zobacz KATALOG

Proces zakupu i wykorzystania voucherów w kilku punktach:

• Zakup vouchera z ważnością 4 lata za 799 zł lub 649 zł przez udostępnioną dla Państwa platformę zakupową.
    Na tym etapie trzeba wybrać spośród domków w górach, nad morzem lub apartamentów nad morzem. Można również dokonać zakupu kilku sztuk voucherów.
  • Po zakupie, kod vouchera jest przesyłany na podany w procesie zakupu adres e-mail – w momencie zamknięcia dostępu do platformy zakupowej.
  • W dogodnym  momencie, dokonuje się rezerwacji wybierając konkretną lokalizację i opłacając kwotą zabezpieczenia (750 zł) oraz opłatą za sprzątanie (169,99 zł / domek) lub (149,99 zł / apartament).

Rezerwacji dokonuje się przez stronę internetową www.holidaypark.pl lub  infolinię 735 200 800.

• Przyjazd do wybranego resortu i Świetna Zabawa 😊.
  • Przy wymeldowaniu – rozliczenie zużytych mediów z kaucji, reszta wraca na konto gościa do 14 dni od wymeldowania.

WAŻNE!

1. Kody generowane są automatycznie i wysyłane w wersji elektronicznej zaraz po wygaśnięciu dostępu do platformy zakupowej. Jeżeli jest potrzeba pilnego założenia rezerwacji, proszę po kod vouchera/ów zgłaszać się bezpośrednio pod numer tel. 532 081 862 lub adres e-mail: monika.gawlik@holidaypark.pl
  2. Istnieje możliwość otrzymania faktury indywidualnej po uprzednim zaznaczeniu takiej chęci podczas procesu zakupu.
  3. Podczas jednego logowania można zakupić kilka sztuk voucherów na to samo nazwisko.
  4. W przypadku chęci zakupu na inne dane osobowe, zakupu proszę dokonać ponownym wejściem w link. VOUCHERY SĄ IMIENNE!

Do pobrania:

1. Oferta PDF »
  2. Regulamin PDF »
  3. Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania PDF »
  4. Dwa wyjazdy za jeden voucher PDF »

Masz pytania? Zadzwoń lub napisz e-mail:

Monika Gawlik
Specjalista ds. Klientów Kluczowych