Dziękujemy za dotychczasowe 42. lata!

• PDF

Zwieńczeniem obchodów 42. rocznicy powstania NSZZ "Solidarność" 31 sierpnia w Opolu było uroczyste wręczenie Podziękowań związkowcom, którzy członkami Solidarności są już 42. lata i których postawa jest wzorcowym przykładem wartości, jakimi kieruje się nasz Związek.

Przewodnicząca Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" Śląska Opolskiego Cecylia Gonet Podziękowanie wręczyła Kol. Kol.:Tadeuszowi Bortkiewiczowi (Kluczbork), Czesławowi Chmielewskiemu (Opole), Antoniemu Ćwirzeniowi (Nysa), Bogusławowi Grudzińskiemu (Opole), Wacławowi Kaźmierczakowi (Opole), Marianowi Koreniowi (Kędzierzyn - Koźle), Gerardowi Mańczykowi (Zawadzkie), Wiesławowi Molińskiemu (Namysłów), Władysławowi Pałce (Głuchołazy), Józefowi Pilarskiemu (Praszka), Janowi Szczygłowi (Grodków), Jerzemu Woźniakowi (Krapkowice), Romanowi Wójcikowi (Głubczyce), Antoniemu Zadrożnemu (Prudnik).

Fotorelacja:

Tadeusz Bortnik

Bogusław Grudziński

Czesław Chmielewski

Gerard Mańczyk

Roman Wójcik

Marian Koreń

Józef Pilarski

Władysław Pałka

Wacław Kaźmierczak

Antoni Zadrożny

Wszystkim wyróżnionym związkowcom serdecznie dziękujemy za dotychczasowe 42. lata i prosimy o więcej!

Poprawiony: piątek, 02 września 2022 10:13