Bilety na 65. Orlen Memoriał Janusza Kusocińskiego

• PDF

16 czerwca br. na Stadionie Śląskim w Chorzowie odbędzie się 65. Orlen Memoriał Janusza Kusocińskiego (rozpoczęcie zawodów  o godz. 14.30). Wzorem ubiegłego roku jest możliwość otrzymania darmowych wejściówek na to wydarzenie.

W zamówieniu proszę podać następujące dane:

1. Nazwa i adres organizacji zakładowej

2. telefon kontaktowy (taki, który będzie aktywny – w zeszłym roku różnie z tym bywało)

3. imię i nazwisko osoby do kontaktu

4. adres mailowy na który mają zostać wysłane bilety (będą w formie elektronicznej do samodzielnego wydruku)

5. Ilość zamawianych biletów

Zamówienia bez podania wszystkich danych nie będą przyjmowane.

Zamówienie na bilety można składać tylko do 20 maja (jest to data ostateczna). Ze względu na ograniczoną pulę biletów, decyduje kolejność zgłoszeń.

Jest też prośba organizatorów aby osoby, które otrzymają darmowe bilety przybyły na to wydarzenie. W zeszłym roku bywało z tym różnie, w niektórych miejscach, które zostały nam przydzielone było widać całe rzędy pustych krzeseł. Jeżeli taka sytuacja będzie się powtarzać to nie otrzymamy więcej biletów a w tym roku będzie jeszcze we wrześniu możliwość skorzystania z takiej okazji również na Stadionie Śląskim.

Na dzień dzisiejszy nie znamy sektorów w jakich będą nam przydzielane miejsca ( w roku ubiegłym nie było osób nie zadowolonych). Bilety powinny do nas dotrzeć najpóźniej do 10 czerwca (od razu będziemy je rozsyłać mailowo)

Poprawiony: czwartek, 09 maja 2019 09:21