Ania czeka na naszą pomoc!

Komisja Organizacji Podzakładowej NSZZ „Solidarność" Pracowników Poczty Polskiej w Opolu zwraca się do wszystkich członków związku, oraz pracowników Poczty Polskiej o pomoc finansową dla Naszej Koleżanki Anny Wilk- Asystent w UP Bierawa, obecnie przebywającej na długotrwałym chorobowym w związku ze stwierdzoną białaczką szpikową.

Ania wychowuje wraz z mężem 2,5 letnią córeczkę i jest obecnie w 7 miesiącu ciąży.
Z uwagi na chorobę rozwiązanie nastąpi wcześniej, po czym zostanie poddana intensywnemu leczeniu chemioterapii w szpitalu.
Anna nie jest osobą zamożną a leczenie jest bardzo drogie, w związku z tym zwracamy się prośbą o jakiekolwiek wsparcie finansowe. W jej imieniu serdecznie dziękujemy wszystkim darczyńcom !!!.
Ewentualne przekazy pieniężne , kwoty prosimy kierować na konto Komisji Organizacji Podzakładowej NSZZ „Solidarność" PPP w Opolu z dopiskiem dla „ANNY W", lub osobiście w Kasie związku za potwierdzeniem.

Nr rachunku: PKO BP S.A O/OPOLE: 72 1020 3668 0000 5302 0129 3380
TEL KONT: 502 013 460 , 606 822 447.

Organizacja Podzakładowa NSZZ "Solidarność" Pracowników Poczty Polskiej w Opolu
ul. Krakowska 46, 45-076 Opole