Lotos - karty rabatowe

Komisja Krajowa NSZZ „Solidarność” podpisała z LOTOS Paliwa umowę, na podstawie której członkowie naszego Związku będą mogli uzyskać rabat przy zakupie paliwa na stacjach polskiego koncernu paliwowego. Poniżej przedstawiamy procedurę i warunki, jakie trzeba spełnić, by móc skorzystać z rabatu:

1. Każda z osób pragnąca otrzymać kartę LOTOS musi najpierw wyrobić elektroniczną legitymację członkowską (plastikową) NSZZ „Solidarność”. W tym celu należy zwrócić się do macierzystej organizacji związkowej NSZZ „Solidarność” i wypełnić wniosek o wydanie elektronicznej legitymacji (wniosek można pobrać tutaj).

Informacji nt. e-legitymacji udziela Cezary Janucik, tel. 85 748 11 17, 502 486 009

Wniosek z pieczątką Organizacji Związkowej powinien zostać przekazany do Zarządu Regionu Podlaskiego.

Nie dotyczy to osób, które mają już elektroniczną legitymację.

2. Osoby, które będą w posiadaniu elektronicznych legitymacji i wyrażą chęć posiadania karty rabatowej LOTOS BIZNES muszą wypełnić załącznik nr 2 do umowy. (Każdy indywidualnie musi wpisać: nr ewidencyjny uczestnika tożsamy z numerem legitymacji członkowskiej, nazwisko i imię oraz podpisać się dwa razy u dołu załącznika).

Uwaga! Nie wypełniamy rubryki ORGANIZATOR.

Regulamin pracowniczy sprzedaży w systemie LOTOS-Biznes

3. Zebrane, wypełnione i podpisane załączniki nr 2 wraz z opieczętowaną przez OZ/OM listą zbiorczą organizacja zakładowa dostarcza do Regionu Podlaskiego NSZZ „Solidarność” ul. Suraska 1, pok. 309.

4. Region Podlaski przekazuje zebrane wnioski Lotosowi Paliwa, który wystawia karty rabatowe i odsyła na adres Regionu Podlaskiego, skąd zostaną one odebrane przez organizacje związkowe.

Użytkownicy związkowych kart LOTOS Biznes otrzymują rabaty – od kilku do kilkudziesięciu groszy – za każdy litr paliwa standardowego (Pb95, ON, LPG) lub paliwa premium LOTOS Dynamic (Pb98, ON), a także 10-proc. zniżkę na produkty z menu Cafe Punkt, zakup olejów i płynów do spryskiwaczy oraz 15-proc. zniżkę na usługi myjni.

Rabaty na stacjach na wszystkich stacjach LOTOS z wyłączeniem stacji MOP:
  • Olej napędowy 10 gr/litr
  • Benzyny: 10 gr/litr
  • Olej napędowy Dynamic 15 gr/litr
  • Benzyna bezołowiowa Dynamic 15gr/litr
  • Gaz LPG: 7 gr/litr
  • Myjnia: 15%
  • Oleje i płyny do spryskiwaczy: 10%
  • Gastronomia Cafe Punkt: 10 %
  • Rabatowanie gastronomii może nie być dostępne na wybranych stacjach.

Na stacjach MOP:

• Olej napędowy: 15 gr/litr
  • Benzyny: 15 gr/litr
  • Olej napędowy Dynamic 20 gr/litr
  • Benzyna bezołowiowa Dynamic 20 gr/LTR
  • Gaz LPG: 12 gr/litr
  • Myjnia: 15%
  • Oleje i płyny do spryskiwaczy: 10%
  • Gastronomia Cafe Punkt: 10%

Karta NAVIGATOR

Do każdego zakupu paliwa lub usługi będą naliczane punkty na kartę Navigator wg uzgodnionego algorytmu. Punkty te będzie można wymienić na szereg produktów przemysłowych znajdujących się w katalogu https://lotosnavigator.pl/nagrody

Lista stacji LOTOSU…>>