01.07.2010
Nowa Kadencja Krajowego Sekretariatu Zasobów Naturalnych Ochrony Środowiska i Leśnictwa NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" 2010 - 2014 Nowym Przewodniczącym został Zbigniew Kuszlewicz z RDLP Szczecinek

23.08.2006
W dniach 22 i 23 sierpnia w Warszawie odbyło się posiedzenie Komisji Krajowej. W drugim dniu obrad na posiedzenie przybył Pan Premier Jarosław Kaczyński wraz z Ministrem Przemysławem Gosiewskim. Na spotkaniu poruszano wiele spraw dotyczących środowisk pracowniczych. Przewodniczący Sekretariatu OŚZNiL Marek Hejman omówił sytuację w Resorcie Środowiska.

07.08.2006
Krajowa Sekcja Pracowników Leśnictwa po wyborach. Komunikat KSPL w załączeniu. Pismo do pobrania

07.08.2006
List do Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego, oraz odpowiedz na list Pana Dawidziuka w załączeniu. Pisma do pobrania

pdfpdf
31.07.2006
W poniedziałek 31 lipca 2006 r. w Pałacu Prezydenckim w Warszawie, kierownictwo solidarności spotkało się z Panem Prezydentem RP Lechem Kaczyńskim. Aktualną sytuację w Resorcie Środowiska i podległych ministerstwu jednostkach zreferował Przewodniczący Sekretariatu Marek Hejman.

« Nowsze123456Starsze »

Gosci: