Rusza Ogólnopolska Debata o przyszłości polskiej służby zdrowia. Przewodnicząca Sekretariatu Ochrony Zdrowia Maria Ochman w składzie Społecznej Rady Programowej - czytaj

5 lat Medexpressu

5 lat Medexpressu - czytaj

Komisja Zakładowa przy NFZ wybrała władze na nową kadencję

Komisja Zakładowa przy NFZ wybrała władze na nową kadencję - czytaj

Solidarność pamięta o Profesorze

Solidarność pamięta o Profesorze - czytaj

Rada Dialogu Społecznego Informacja na temat sytuacji w służbie zdrowia

Rada Dialogu Społecznego Informacja na temat sytuacji w służbie zdrowia - czytaj

Komunikat

Komunikat - czytaj

Ochman: Do porozumienia potrzebne jest zaufanie. Radziwiłł je stracił

Ochman: Do porozumienia potrzebne jest zaufanie. Radziwiłł je stracił - czytaj

Zmarła Ligia Urniaż-Grabowska

Zmarła Ligia Urniaż-Grabowska - czytaj

Ruszyły prace Zespołu Usług Publicznych Rady Dialogu Społecznego nad nowelizacją ustawy o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników służby zdrowia. - czytaj

2017-11-23 10:46Zmarła Ligia Urniaż-Grabowska

Dziś (23.11.2017 r.) w wieku 80 lat zmarła nasza wieloletnia Koleżanka i współpracowniczka Ligia Urniaż – Grabowska. Działaczka Opozycji PRL, od początku związana z NSZZ „Solidarność”. W latach stanu wojennego związana z Prymasowskim Komitetem Pomocy Osobom Pozbawionym Wolności i ich Rodzinom. Senator IV kadencji Senatu RP.

Cześć Jej Pamięci.

Msza święta żałobna zostanie odprawiona w środę 29 listopada o godzinie 12.00 w kościele p.w. WNMP w Chotomowie.
Po Mszy świętej ceremonia pogrzebowa odbędzie się na miejscowym cmentarzu, przy grobie rodzinnym.