Decyzja Prezydium KK nr 141/19 ws. wyrażenia zgody dla Organizacji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność” przy Państwowej Straży Pożarnej w Białymstoku na rozszerzenie zasięgu jej działania na pracodawców prowadzących działalność na terenie (...)

ws. wyrażenia zgody dla Organizacji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność”
na pracodawców prowadzących działalność na terenie innego regionu
 niż region rejestrujący tę organizację

Prezydium Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność”, działając na mocy postanowień § 1 Uchwały KK nr 30/15 ws. zasad i trybu postępowania w sprawach o rozszerzenie obszaru działania organizacji zakładowych i międzyzakładowych oraz Uchwały KK nr 23/16 ws. scedowania na Prezydium Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność” uprawnienia wynikającego z § 1 Uchwały KK nr 30/15 wyraża zgodę dla Organizacji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność” przy Państwowej Straży Pożarnej w Białymstoku zarejestrowanej w Rejestrze Podstawowych Jednostek Organizacyjnych Regionu Podlaskiego NSZZ „Solidarność”, na rozszerzenie jej zasięgu działania na pracodawców Komendę Miejską Państwowej Straży Pożarnej Łomża i Komendę Powiatową Państwowej Straży Pożarnej w Zambrowie, prowadzących działalność na terenie Regionu Mazowsze NSZZ „Solidarność”.