Bon wypoczynkowy dla członków „Solidarności” do 31 lipca 2021

Zapraszamy do skorzystania z wypoczynku w ośrodkach DOMS w Jarnołtówku, Spale i Zakopanem, zgodnie z obecnymi zasadami w czasie pandemii Covid-19. Z bonem zapłacicie Państwo o 200 zł mniej za wszystkie usługi świadczone w naszych obiektach, a w szczególności wyżywienie, noclegi oraz strefę relaksu. Bon można wykorzystać do 31 lipca 2021 r.

Jak dostać bon na wypoczynek?

Bon należny jest każdemu, kto jest członkiem Związku NSZZ „Solidarność”. Bon powinniście Państwo otrzymać w organizacji Związku, w której jesteście Państwo zarejestrowani. Jeśli nie jesteście Państwo członkiem Związku NSZZ "Solidarność", a chcecie otrzymać bon to należy się zapisać do zakładowej bądź terenowej organizacji NSZZ „Solidarność”, a po miesiącu członkostwa otrzymają Państwo bon 200 zł na wypoczynek.

Gdzie można wykorzystać bon?

Ośrodek Ziemowit w Jarnołtówku www.osrodekziemowit.pl
Ośrodek Savoy i Żbik w Spale www.savoy.com.pl
Ośrodek Hyrny w Zakopanem www.hyrny.pl
Willa Sienkiewiczówka w Zakopanem www.willasienkiewiczowka.pl

Tutaj najnowsza oferta spółki DOMS!

Jak zarezerwować pobyt?

Rezerwacji można dokonać poprzez kontakt e-maila z recepcją wybranego ośrodka lub dzwoniąc telefonicznie. W trakcie rezerwacji należy poinformować o chęci skorzystania z bonu. Rezerwując poprzez Booking, lub inne portale pośredniczące w sprzedaży usług DOMS nie będzie możliwości realizacji bonu.

Na jakich warunkach można wykorzystać bon?

Pobyt minimum dwa noclegi. Wypoczynek z pełnym wyżywieniem (śniadanie, obiad, kolacja, bądź zamiennie śniadanie i obiadokolacja).

Czy bon łączy się z innymi promocjami DOMS?

Posiadacze elektronicznej legitymacji NSZZ „Solidarność” otrzymują dodatkowo 10% rabatu przy dokonaniu rezerwacji i po okazaniu legitymacji w trakcie rejestracji w recepcji. Rabat dotyczy wyłącznie posiadacza legitymacji. Bonu nie można zrealizować korzystając z ofert specjalnych i promocji.

Jeśli macie Państwo dalsze pytania prosimy o ich zadawanie poprzez adres e-mail: solidarnosc@doms.com.pl

pm