Podstawowe szkolenie dla kól  „AKTYWNI I ZORGANIZOWANI”

1. Co o prawie nauczyciel wiedzieć powinien?; 2. ABC dla kół – akty prawne obowiązujące w szkole; 3. NSZZ „Solidarność” – prawo związkowe; 4. Działalność związkowa koła; 5. Nauczyciel w obliczu zwolnienia z pracy; 6. Nauczyciel korzystający z ochrony dla funkcjonariuszy publicznych.; 7. Rada pedagogiczna i jej kompetencje; 8. Nagrody dla nauczycieli; 9. Jak skutecznie zadbać o interesy zawodowe?

„KURS PRZYWODZTWA ZWIĄZKOWEGO”

1. Cel związku; 2. Teorie przywództwa; 3. Struktura organizacyjna; 4. Planowanie; 5. Organizuję zebranie; 6. Pozyskiwanie członków; 7. Rozwiązywanie skarg i interwencji. Program szkolenia przewiduje 2,5 dnia.

„NEGOCJACJE – KURS PODSTAWOWY’

1. Teoria negocjacji; 2. Techniki negocjacji; 3. Ćwiczenia praktyczne technik negocjacyjnych. Program szkolenia przewiduje 2,5 dnia.

Uwaga! Aby zapewnić skuteczność szkolenia proponujemy szkolenia wyjazdowe i grupę liczącą 20-25 osób.

Kontakt w sprawie szkoleń:

OFERTA

A A A

Stowarzyszenie Instytut Promocji Nauczycieli „Solidarność"  od 17 stycznia 2008 roku jest organizacją pożytku publicznego, zarejestrowaną w  Krajowym Rejestrze Sądowym pod numerem 0000101333. Oznacza to, że zgodnie z Ustawą o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie, mogą Państwo przekazać 1% swojego podatku za rok 2019 lub darowiznę (nawet do 6%) na zadania realizowane przez nasze Stowarzyszenie.

Attachments:
Download this file (Informator nauczycielski - oferta.pdf)Informator nauczycielski - oferta.pdf[ ]555 kB
Download this file (prosba.pdf)prosba.pdf[ ]476 kB

Oferta specjalna