Epidemia. Vademecum Pracownika.   Powrót do pracy - zalecenia PIP   Kadencja SIP„Czerwcowi emeryci”

Bony dla związkowców.  Dostajesz 200 zł bon na urlop!

Od 1 sierpnia 2020 do 31 lipca 2021 r. każdy członek „Solidarności” otrzyma bon o wartości 200 zł na wypoczynek w ośrodkach wczasowych należących do Domos Sp. z o.o. Bony o łącznej wartości przekraczającej 140 mln zł dystrybuowane będą poprzez regiony i organizacje związkowe NSZZ „Solidarność”. Bony można wykorzystać na nocleg wraz z wyżywieniem oraz zabiegi w Centrach Odnowy Biologicznej w:

Ośrodku Hyrny w Zakopanem www.hyrny.pl    Ośrodku Savoy w Spale www.savoy.com.pl  Ośrodku Ziemowit w Jarnołtówku www.osrodekziemowit.pl

DODATKOWO każdy posiadacz legitymacji związkowej ma zniżkę 10% w ośrodkach związkowych.

KOMU PRZYSŁUGUJE RABAT: Rabat 10% otrzymuje właściciel legitymacji. Do skorzystania z rabatu nie są upoważnione osoby towarzyszące.

JAKICH USŁUG DOTYCZY RABAT: Rabat przyznawany jest na wszystkie usługi świadczone przez Doms Sp. z o.o.

Rabat łączy się z innymi promocjami i ofertami specjalnymi z wyłączeniem ofert, których regulamin wyklucza możliwość łączenia dodatkowych rabatów. Wykaz ośrodków.

Warszawa, 16.01.2020 r.

Podczas obrad Prezydium KSOiW w dniach 15 – 16 stycznia 2020 r. określiło planowaną tematykę i organizację posiedzenia Rady KSOiW w Płocku w lutym b.r. Porządek obrad zostanie przesłany w późniejszym terminie.

Dyskutowano na temat informacji medialnych dotyczących ewentualnych zmian w ustawie Karta nauczyciela. Prezydium popiera zmiany służące oświatowemu środowisku, jak przywrócenie art. 88 czy likwidacja rozdziału 10 Odpowiedzialność dyscyplinarna. Sekretarz Agata Adamek przekazała informacje na temat wystąpienia Ministra Edukacji Narodowej w sejmowej Komisji Edukacji, Nauki i Młodzieży dotyczącego działań – kierunków i priorytetów w zakresie oświaty i wychowania. Szczegóły tego wydarzenia dostępne są na stronie internetowej sekcji.

Zaplanowano również udział przedstawicieli Prezydium w uroczystościach 75 rocznicy wyzwolenia obozu koncentracyjnego w Oświęcimiu – Brzezince 26-29.01.2020 r. oraz spotkaniu w MEN dotyczącym odpowiedzialności dyscyplinarnej nauczycieli w dniu 29.01.2020 r.

W związku z przeniesieniem biura sekcji do Warszawy, podajemy nowy adres naszej siedziby:

Krajowa Sekcja Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność”

00-838 Warszawa ul. Prosta 30.

Monika Ćwiklińska

KSOiW NSZZ „Solidarność”

Attachments:
Download this file (Komunikat 16.01.20.pdf)Komunikat 16.01.20.pdf[ ]447 kB

Oferta specjalna

10% zniżki (niezależnie od innych promocji)

OFERTA OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH

Rabaty