Bony dla związkowców.  Dostajesz 200 zł bon na urlop!

Od 1 sierpnia 2020 do 31 lipca 2021 r. każdy członek „Solidarności” otrzyma bon o wartości 200 zł na wypoczynek w ośrodkach wczasowych należących do Domos Sp. z o.o. Bony o łącznej wartości przekraczającej 140 mln zł dystrybuowane będą poprzez regiony i organizacje związkowe NSZZ „Solidarność”. Bony można wykorzystać na nocleg wraz z wyżywieniem oraz zabiegi w Centrach Odnowy Biologicznej: OFERTA

Więcej informacji otrzymają Koleżanki i Koledzy w najbliższych dniach za pośrednictwem Regionów.

DODATKOWO każdy posiadacz legitymacji związkowej ma zniżkę 10% w ośrodkach związkowych.

KOMU PRZYSŁUGUJE RABAT: Rabat 10% otrzymuje właściciel legitymacji. JAKICH USŁUG DOTYCZY RABAT: Rabat przyznawany jest na wszystkie usługi świadczone przez Doms Sp. z o.o.

Rabat łączy się z innymi promocjami i ofertami specjalnymi z wyłączeniem ofert, których regulamin wyklucza możliwość łączenia dodatkowych rabatów. Wykaz ośrodków.

A A A

W dniu 10 grudnia 2019 r. w Warszawie odbyło się trzecie spotkanie grupy roboczej do spraw odbiurokratyzowania pracy szkoły. Krajową Sekcję Oświaty i Wychowania  NSZZ „Solidarność” reprezentowały w nim Ewa Roszyk i Jolanta Kornel.

Tematem spotkania była dokumentacja związana z organizacją i zasadami udzielania pomocy psychologiczno - pedagogicznej w publicznych przedszkolach, szkołach i placówkach, organizacją krajoznawstwa i turystyki oraz bezpieczeństwem i higieną. Znaczną część dyskusji poświęcono opracowywaniu IPET-ów, dokumentowaniu wielospecjalistycznej oceny poziomu funkcjonowania dziecka oraz spotkań zespołów nauczycieli prowadzących zajęcia z uczniem. Przedstawicielki KSOiW wyraziły przekonanie o konieczności uproszczenia i znacznego okrojenia takiej dokumentacji, czego nie popierali pozostali uczestnicy dyskusji.

Prezydium przedstawi MEN swoje stanowisko w tej sprawie.

Monika Ćwiklińska

KSOiW NSZZ „Solidarność”

Attachments:
Download this file (Komunikat 10.12.19.pdf)Komunikat 10.12.19.pdf[ ]368 kB

Oferta specjalna

10% zniżki (niezależnie od innych promocji)

OFERTA OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH

Rabaty