A A A

jak co roku przesyłam Państwu ofertę oraz cennik dotyczący kalendarzy związkowych, obecnie na na rok 2020 w którym przypada  - 40 lecie związku. Z tej okazji w wydaniu książkowym na rok 2020  będzie specjalne logo, oraz akcenty historyczne. Także wydanie kalendarza ściennego na rok 2020 będzie poświęcone przypadającej 40 rocznicy NSZZ "SOLIDARNOŚĆ".

Prosimy o pilne składanie zamówień, gdyż z uwagi na kolejki w drukarniach planujemy druk już sierpień - wrzesień  2019. Z tytułu złożonego zamówienia będą do odbiorców wysłane faktury na 30% kwoty z uwagi na zaliczkowanie kosztów druku.

z poważaniem

Alina Hawarra

Związek w swojej działalności statutowej jest niezależny od pracodawców, administracji państwowej, samorządu terytorialnego, organizacji politycznych oraz innych organizacji.

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP

ul. ks. Jerzego Popiełuszki 6
 80-864 Gdańsk

www.salabhp.pl

Najnowsze wydanie „Wychowawcy”

Estetyka ubioru, higieny, taktu i szacunku wobec drugich to kwestie interesujące rodziców, nauczycieli, a przede wszystkim uczniów. Uczeń powinien dbać o wizerunek szkoły poprzez odpowiedni strój oraz schludny, estetyczny wygląd. Regulamin stroju szkolnego jest wspólnie ustalany przez nauczycieli, rodziców i uczniów. Każdy uczeń powinien go znać, akceptować i przestrzegać.