Bony dla związkowców.  Dostajesz 200 zł bon na urlop!

Od 1 sierpnia 2020 do 31 lipca 2021 r. każdy członek „Solidarności” otrzyma bon o wartości 200 zł na wypoczynek w ośrodkach wczasowych należących do Domos Sp. z o.o. Bony o łącznej wartości przekraczającej 140 mln zł dystrybuowane będą poprzez regiony i organizacje związkowe NSZZ „Solidarność”. Bony można wykorzystać na nocleg wraz z wyżywieniem oraz zabiegi w Centrach Odnowy Biologicznej: OFERTA

Więcej informacji otrzymają Koleżanki i Koledzy w najbliższych dniach za pośrednictwem Regionów.

DODATKOWO każdy posiadacz legitymacji związkowej ma zniżkę 10% w ośrodkach związkowych.

KOMU PRZYSŁUGUJE RABAT: Rabat 10% otrzymuje właściciel legitymacji. JAKICH USŁUG DOTYCZY RABAT: Rabat przyznawany jest na wszystkie usługi świadczone przez Doms Sp. z o.o.

Rabat łączy się z innymi promocjami i ofertami specjalnymi z wyłączeniem ofert, których regulamin wyklucza możliwość łączenia dodatkowych rabatów. Wykaz ośrodków.

A A A

Nadmieniamy, że   wicepremier RP - Beata Szydło, podczas negocjacji wielokrotnie złożyła oświadczenie w imieniu rządu :" ...ustalenie dla wszystkich nauczycieli szkolnych i przedszkolnych minimalnej kwoty dodatku za wychowawstwo w kwocie 300 zł."

Podkreślamy, iż jesteśmy głęboko poruszeni nieodpowiedzialnymi i szkodliwymi w stosunku do całego środowiska oświaty słowami przedstawicieli kierownictwa Ministerstwa Edukacji Narodowej. Publiczne twierdzenie, że przyznanie wspomnianego dodatku jest de facto uzależnione od dobrej woli wójta, burmistrza lub prezydenta miasta ze względu na fakt, iż prowadzenie przedszkoli jest „zadaniem własnym gminy” jest w naszej ocenie  sprzeczne z zawartym porozumieniem  i powszechnie obowiązującym prawem.

Ryszard Proksa

przewodniczący

Oferta specjalna

10% zniżki (niezależnie od innych promocji)