Apelujemy do wszystkich członków NSZZ "Solidarność" o wsparcie naszych Kolegów z Castoramy Polska, którzy zostali bezprawnie zwolnieni przez pracodawcę i wzięcie udziału w kampanii Labour Start oraz o jej jak najszersze ROZPROPAGOWANIE. W celu wzięcia w niej udziału, możliwe jest korzystanie z odnośnika:

A A A

Stefan Kubowicz  Honorowym Przewodniczącym Stowarzyszenia Instytut Promocji Nauczycieli „Solidarność”. Nowe władze Stowarzyszenia.

Po upływie pięcioletniej kadencji członkowie Stowarzyszenia Instytut Promocji Nauczycieli „Solidarność” wybrali władze na kolejną kadencję. Zanim jednak to nastąpiło Walne Zgromadzenie Członków Stowarzyszenia, na wniosek ustępującego Zarządu, przyznało założycielowi, długoletniemu przewodniczącemu Stowarzyszenia– Stefanowi Kubowiczowi tytuł Honorowego Przewodniczącego Stowarzyszenia Instytut Promocji Nauczycieli „Solidarność”.

W wyniku wyborów nowymi  członkami trzyosobowego Zarządu zostali: Jerzy Ewertowski, Wojciech Jaranowski, Krzysztof Jędrzejczyk. Nowy Zarząd ukonstytuował się w następujący sposób: przewodniczącym Stowarzyszenia został Jerzy Ewertowski, zastępcą przewodniczącego Krzysztof Jędrzejczyk a sekretarzem Wojciech Jaranowski.

Wybrano również Komisję Rewizyjną Stowarzyszenia: Przewodniczącą Komisji Rewizyjnej została Jolanta Kornel, członkami Komisji Piotr Oskar Czechowski oraz Krystyna Bojahr.

Członkowie Stowarzyszenia przyjęli sprawozdanie finansowe, omówili bieżące sprawy dotyczące funkcjonowania Stowarzyszenia i jego agend, tj. „Przeglądu Oświatowego”, Wydawnictwa oraz Instytutu Doskonalenia Nauczycieli „Solidarność”.

Wojciech Jaranowski

Sekretarz Zarządu

Oferta specjalna

10% zniżki

OFERTA OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH

Rabaty

Historyczna Sala BHP- centrum konferencyjno-wystawienniczego.

Użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i przywilejów.

Od bieżącego numeru wprowadzamy zmiany w miesięczniku „Wychowawca”.