Apelujemy do wszystkich członków NSZZ "Solidarność" o wsparcie naszych Kolegów z Castoramy Polska, którzy zostali bezprawnie zwolnieni przez pracodawcę i wzięcie udziału w kampanii Labour Start oraz o jej jak najszersze ROZPROPAGOWANIE. W celu wzięcia w niej udziału, możliwe jest korzystanie z odnośnika:

A A A

Szesnasty dzień protestu i drugi dzień strajku głodowego w siedzibie Małopolskiego Kuratorium Oświaty. Jesteśmy nieugięci w swej postawie, choć zmęczeni. Niektórzy z nas są tutaj od 16 dni. Inni dzielnie nas wspierają systematycznie dołączając do protestu. Jesteśmy świadomi jak silne emocje przeżywacie w swoich miejscach pracy i w jak trudnym znaleźliście się położeniu. Niech nasz protest będzie silnym argumentem w trakcie rozmów z koleżankami i kolegami.

Nadal uważamy, że sprawy dorosłych należy załatwiać między dorosłymi - bez udziału dzieci.  Wasze poparcie bardzo nas umacnia. Głodujący trzymają się dzielnie, z nadzieją patrzą na działania związkowych negocjatorów, licząc na to, że rząd zrealizuje nasze postulaty.

Protestujący z Krakowa

Oferta specjalna

10% zniżki

OFERTA OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH

Rabaty

Historyczna Sala BHP- centrum konferencyjno-wystawienniczego.

Użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i przywilejów.

Od bieżącego numeru wprowadzamy zmiany w miesięczniku „Wychowawca”.