Koleżanki i Koledzy,

w załączeniu przekazuję przesłany do konsultacji:

- przez Centrum Edukacji Artystycznej projekt regulaminu określającego wskaźniki oceny pracy dyrektorów publicznych i niepublicznych szkół i placówek artystycznych. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do dnia 27 listopada 2018 r.

- projekt rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej zmieniającego rozporządzenie w sprawie dofinansowania doskonalenia zawodowego nauczycieli. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do dnia 5 grudnia 2018 r.

Adres do korespondencji:

Pozdrawiam
Ryszard Proksa
Przewodniczący KSOiW NSZZ "Solidarność”

Attachments:
Download this file (cea_regul.pdf)cea_regul.pdf[ ]559 kB
Download this file (dosk_zaw1.pdf)dosk_zaw1.pdf[ ]201 kB
Download this file (dosk_zaw2.pdf)dosk_zaw2.pdf[ ]474 kB
Download this file (dosk_zaw3.pdf)dosk_zaw3.pdf[ ]611 kB

Związek w swojej działalności statutowej jest niezależny od pracodawców, administracji państwowej, samorządu terytorialnego, organizacji politycznych oraz innych organizacji.

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP

ul. ks. Jerzego Popiełuszki 6
 80-864 Gdańsk

www.salabhp.pl

Najnowsze wydanie „Wychowawcy”

Estetyka ubioru, higieny, taktu i szacunku wobec drugich to kwestie interesujące rodziców, nauczycieli, a przede wszystkim uczniów. Uczeń powinien dbać o wizerunek szkoły poprzez odpowiedni strój oraz schludny, estetyczny wygląd. Regulamin stroju szkolnego jest wspólnie ustalany przez nauczycieli, rodziców i uczniów. Każdy uczeń powinien go znać, akceptować i przestrzegać.