Apelujemy do wszystkich członków NSZZ "Solidarność" o wsparcie naszych Kolegów z Castoramy Polska, którzy zostali bezprawnie zwolnieni przez pracodawcę i wzięcie udziału w kampanii Labour Start oraz o jej jak najszersze ROZPROPAGOWANIE. W celu wzięcia w niej udziału, możliwe jest korzystanie z odnośnika:

A A A

Zarząd Stowarzyszenia: Instytut Promocji Nauczycieli " Solidarność" uprzejmie informuje, że Pan Wojciech Jaranowski został powołany na dyrektora krajowego Instytutu Doskonalenia Nauczycieli "Solidarność" - ogólnopolskiej placówki doskonalenia nauczycieli, zarejestrowanej w MEN, posiadającej akredytację Pomorskiego Kuratora Oświaty.
Zarząd Stowarzyszenia serdecznie dziękuje  dotychczasowej dyrektor IDN "S" Pani Zdzisławie Haci za długoletnie, owocne prowadzenie placówki doskonalenia nauczycieli prowadzonej przez Stowarzyszenie: Instytut Promocji Nauczycieli "Solidarność" z siedzibą w Gdańsku.
Wszystkie sprawy dotyczące działalności Filii IDN "S" prosimy kierować na adres e-mail:  lub telefonicznie do dyrektora IDN "S" Wojciecha Jaranowskiego; tel. -603_090_888-.

Zarząd IPN "S"

Oferta specjalna

10% zniżki

OFERTA OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH

Rabaty

Historyczna Sala BHP- centrum konferencyjno-wystawienniczego.

Użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i przywilejów.

Od bieżącego numeru wprowadzamy zmiany w miesięczniku „Wychowawca”.