Biuletyn KSOiW "Prometheus"

A A A

Z okazji rozpoczynającego się roku szkolnego 2018/2019 w imieniu Krajowej Sekcji Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” składam wszystkim nauczycielom, pracownikom oświaty, członkom naszego Związku działającym w służbie oświaty najserdeczniejsze życzenia spokojnej i satysfakcjonującej pracy.

Życzę wytrwałości i odwagi w kształtowaniu młodych umysłów i realizowaniu swoich projektów i planów. Żeby ten rok szkolny przyniósł Wam wiele zadowolenia z wielkich i małych osiągnięć, żeby obfitował w życzliwość kolegów z pracy, szacunek ze strony uczniów, a także żeby szkoła była środowiskiem przyjaznym wszystkim, gdzie wraca się z przyjemnością, a nawet z dumą.

Z nowymi siłami ruszamy po wakacjach w nowe wyzwania, jakie stoją przed nami w kontekście zmian systemu edukacyjnego w Polsce. Walczymy razem o dobro polskiej szkoły, ucznia i nauczyciela. Nikt za nas tego nie zrobi. To na pewno będzie też czas trudnych decyzji.

Korzystając z okazji, dziękuję wszystkim za okazywane wsparcie dla naszego Związku. Zawsze liczymy na Wasze siły i energię, dziękujemy za okazywaną solidarność i poparcie naszych działań.

Ryszard Proksa

przewodniczący KSOiW NSZZ

Oferta specjalna

10% zniżki (niezależnie od innych promocji)

Strona wykorzystuje pliki cookies: niewielkie pliki tekstowe przechowywane przez przeglądarkę internetową na urządzeniu użytkownika m.in. do analizy statystycznej ruchu, dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Jeśli nie wyłączysz w ustawieniach przeglądarki obsługi plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie. Jeśli nie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies zmień ustawienia swojej przeglądarki. Treść zamieszczonych aktów prawnych nie stanowi źródła prawa, lecz jest tylko ich zapisem elektronicznym. Z uwagi na niedoskonałość zabezpieczeń chroniących dane zapisane w formie elektronicznej, a także możliwość błędnego wprowadzenia danych, administrator strony nie ponosi odpowiedzialności za treść publikowanych tu aktów prawnych.