KRAJOWE DUSZPASTERSTWO NAUCZYCIELI

1 lipca—niedziela

15.00- Sympozjum Ewangelizacyjne- Aula Ojca Kordeckiego - Służba Bogu i Ojczyźnie - szczytowa postawa racjonalności człowieka na przykładzie kilku Polaków z kręgu nauki, wiary i kultury polskiej - ks. prof. dr hab. Tadeusz Guz (KUL Lublin ) - Błogosławiona Nauczycielka Natalia Tułasiewicz - wykład przedstawiciela rodziny

21.00- Apel Jasnogórski - Kaplica Cudownego Obrazu - bp Piotr Turzyński - Adoracja Najświętszego Sakramentu - Kaplica Cudownego Obrazu (Prowadzi diec. Sandomierska)

23.00- Eucharystia - bp Andrzej Przybylski

2 lipca — poniedziałek

9.30 - Różaniec -Jasnogórski Szczyt. Relacja z sympozjum

10.45- Jak walczyć o niepodległość i jak ją budować? Doświadczenia polskiej historii - prof. dr hab. Andrzej Nowak (UJ Kraków)

11.30 - Koncert Zespołu z parafii Św. Antoniego w Lublinie

12.00 - Eucharystia-bp Henryk Tomasik (Oprawa diec. Lubelska)

15.00 - Droga Krzyżowa - Wały Jasnogórskie

16.30- Nabożeństwo rozesłania - Kaplica Cudownego Obrazu

Związek w swojej działalności statutowej jest niezależny od pracodawców, administracji państwowej, samorządu terytorialnego, organizacji politycznych oraz innych organizacji.

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP