Koleżanki i Koledzy,

w załączeniu przekazuję przesłane do konsultacji projekty rozporządzeń:

- MKiDN w sprawie oceniania, klasyfikowania i promowania uczniów w publicznych szkołach artystycznych. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 14 grudnia  2017 r.

- MEN w sprawie wymagań ochrony przeciwpożarowej, jakie musi spełniać lokal, w którym są prowadzone oddział przedszkolny lub oddziały przedszkolne zorganizowane w szkole podstawowej albo jest prowadzone przedszkole utworzone w wyniku przekształcenia oddziału przedszkolnego lub oddziałów przedszkolnych zorganizowanych w szkole podstawowej. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 14 grudnia  2017 r.

Opinie proszę przesyłać na adres:

Pozdrawiam

Ryszard Proksa

Przewodniczący KSOiW NSZZ "Solidarność”

Attachments:
Download this file (osr_mkidn.pdf)osr_mkidn.pdf[ ]187 kB
Download this file (osr_ppoz.doc)osr_ppoz.doc[ ]123 kB
Download this file (roz_mkidn.pdf)roz_mkidn.pdf[ ]201 kB
Download this file (roz_ppoz.pdf)roz_ppoz.pdf[ ]465 kB
Download this file (uzasad_mkidn.pdf)uzasad_mkidn.pdf[ ]147 kB
Download this file (uzasad_ppoz.doc)uzasad_ppoz.doc[ ]55 kB

Związek w swojej działalności statutowej jest niezależny od pracodawców, administracji państwowej, samorządu terytorialnego, organizacji politycznych oraz innych organizacji.

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP