A A A

Szesnasty dzień protestu i drugi dzień strajku głodowego w siedzibie Małopolskiego Kuratorium Oświaty. Jesteśmy nieugięci w swej postawie, choć zmęczeni. Niektórzy z nas są tutaj od 16 dni. Inni dzielnie nas wspierają systematycznie dołączając do protestu. Jesteśmy świadomi jak silne emocje przeżywacie w swoich miejscach pracy i w jak trudnym znaleźliście się położeniu. Niech nasz protest będzie silnym argumentem w trakcie rozmów z koleżankami i kolegami.

Nadal uważamy, że sprawy dorosłych należy załatwiać między dorosłymi - bez udziału dzieci.  Wasze poparcie bardzo nas umacnia. Głodujący trzymają się dzielnie, z nadzieją patrzą na działania związkowych negocjatorów, licząc na to, że rząd zrealizuje nasze postulaty.

Protestujący z Krakowa

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP

ul. ks. Jerzego Popiełuszki 6
 80-864 Gdańsk

www.salabhp.pl

Najnowsze wydanie „Wychowawcy”

Estetyka ubioru, higieny, taktu i szacunku wobec drugich to kwestie interesujące rodziców, nauczycieli, a przede wszystkim uczniów. Uczeń powinien dbać o wizerunek szkoły poprzez odpowiedni strój oraz schludny, estetyczny wygląd. Regulamin stroju szkolnego jest wspólnie ustalany przez nauczycieli, rodziców i uczniów. Każdy uczeń powinien go znać, akceptować i przestrzegać.