Życzenia z okazji rozpoczęcia roku szkolnego 2017/2018.

Email Drukuj PDF

Z okazji rozpoczynającego się roku szkolnego 2017/2018 w imieniu Krajowej Sekcji Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” składam wszystkim nauczycielom, pracownikom oświaty, członkom naszego

Związku działającym w służbie oświaty najserdeczniejsze życzenia spokojnej i satysfakcjonującej pracy.

Życzę wytrwałości i odwagi w kształtowaniu młodych umysłów i realizowaniu swoich projektów i planów. Żeby ten rok szkolny przyniósł Wam wiele zadowolenia z wielkich i małych osiągnięć, żeby obfitował w życzliwość kolegów z pracy, szacunek ze strony uczniów, a także żeby szkoła była środowiskiem przyjaznym wszystkim, gdzie wraca się z przyjemnością, a nawet z dumą.

Z nowymi siłami ruszamy po wakacjach w nowe wyzwania, jakie stoją przed nami w kontekście zmian systemu edukacyjnego w Polsce. Walczymy razem o dobro polskiej szkoły, ucznia i nauczyciela. Nikt za nas tego nie zrobi. To na pewno będzie też czas trudnych decyzji.

Bądźmy w naszych dążeniach SOLIDARNI. Tylko RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ.

Ryszard Proksa

przewodniczący KSOiW

NSZZ "Solidarność"

Załączniki:
PlikOpisRozmiar
Życzenia rok szkolny 2017_2018.pdf 351 Kb

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"