Projekty rozporządzeń MEN.

Email Drukuj PDF

Zmiany: 14.06., godz. 13.24-  dodano kolejne rozporządzenie.

Koleżanki i Koledzy,

w załączeniu przekazuję przesłany do konsultacji projekty rozporządzeń MEN:

- projekt rozporządzenia w sprawie szczegółowego zakresu danych dziedzinowych gromadzonych w systemie informacji oświatowej oraz terminów przekazywania niektórych danych do bazy danych systemu informacji oświatowej do bazy danych systemu informacji oświatowej. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 27 czerwca 2017 r.

- projekt rozporządzenia zmieniającego rozporządzenie w sprawie szczegółowego zakresu danych gromadzonych w bazach danych oświatowych, zakresu danych identyfikujących podmioty prowadzące bazy danych oświatowych, terminów przekazywania danych między bazami danych oświatowych oraz wzorów wydruków zestawień zbiorczych. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 27 czerwca 2017 r.

- projekt rozporządzenia w sprawie warunków i trybu udzielania zezwoleń na indywidualny program lub tok nauki oraz organizacji indywidualnego programu lub toku nauki. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 5 lipca 2017 r.

- w sprawie szczegółowych warunków, form i trybu realizacji Rządowego programu rozwijania szkolnej infrastruktury oraz kompetencji uczniów i nauczycieli w zakresie stosowania technologii informacyjno-komunikacyjnych. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 23 czerwca 2017 r.

- projekt rozporządzenia w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 30 czerwca 2017 r.

Adres KSOiW:

Pozdrawiam

Ryszard Proksa

Przewodniczący KSOiW NSZZ "Solidarność”

Poprawiony: środa, 14 czerwca 2017 11:24

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"