Serwis Sekcji Krajowej Oświaty i Wychowania NSZZ "S"

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Projekt o zmianie ustawy o systemie oświaty

Email Drukuj PDF

Koleżanki,Koledzy

W załącznikach udostępniam projekt: "Projekt ustawy o zmianie ustawy o systemie oświaty oraz zmieniającej ustawę o zmianie ustawy o systemie oświaty oraz o zmianie niektórych innych ustaw" skierowany przez Ministra Edukacji Narodowej do uzgodnień i konsultacji.

Opinie proszę wysyłać na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. do 24 maja

pozdrawiam

Ryszard Proksa

Przewodniczący SKOiW

NSZZ „Solidarność”

Załączniki:
PlikOpisRozmiarOstatnia zmiana
uoso_zz.pdf 418 Kb2013-05-09 10:57
zmiana_uoso.pdf 4822 Kb2013-05-09 10:57
Poprawiony: czwartek, 09 maja 2013 12:03

ZNAJDZ NA STRONIE

Terminarz związkowy

Przegląd Oświatowy

Współpraca

z Przeglądem Oświatowym

MIESIĘCZNIK NAUCZYCIELI

Zamów informator o nowościach na stronie

imię, nazwisko
miejscowość
województwo
e- mail

Treść zamieszczonych aktów prawnych nie stanowi źródła prawa, lecz jest tylko ich zapisem elektronicznym. Jedyne źródło prawa na terenie Rzeczypospolitej Polskiej stanowią akty prawne ogłaszane i wydawane w Dziennikach Ustaw i Monitorach Polskich a prawo miejscowe i zakładowe publikują właściwe organy wymienionych instytucji. Z uwagi na niedoskonałość zabezpieczeń chroniących dane zapisane w formie elektronicznej, a także możliwość błędnego wprowadzenia danych, administrator strony nie ponosi odpowiedzialności za treść publikowanych tu aktów prawnych.