Zbieramy podpisy- odwołać Hall

Koleżanki i Koledzy

Przewodniczacy Sekcji Ragionalnych,

Członkowie Rady SKOiW

Realizując ustalenia Rady SKOiW  z dnia 24-25 lutego br., przesyłamy w załączeniu List otwarty w obronie oświaty polskiej oraz list do nauczycieli i pracowników oświaty  wraz z petycją o odwołanie ministra edukacji narodowej - Katarzyny Hall, który jest załącznikiem do obu dokumentów.

Przypominamy, że zgodnie z uchwałą Rady, w dniu 3 marca br.  rozpoczynamy akcję informacyjną w regionach od zorganizowania konferencji prasowej. Następnie do dnia 25 marca br. zbieramy podpisy pod petycją. Zebrane pakiety podpisów pod petycja należy przywieźć na WZD SKOiW, które odbędzie się w dniu 31.03.2011 r. w Warszawie. Do dnia 30 marca 2011 r. do SKOiW w Gdańsku proszę przesłać zbiorczą informację o ilości zebranych podpisów.

Dołączamy rownież komunikat z posiedzenia Rady SKOiW ze Szklarskiej Poręby.

z poważaniem

Przewodniczący SKOiW NSZZ Solidarność

Ryszard Proksa

Poprawiony: sobota, 17 września 2011 17:58

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"