Projekty podstawy programowej kształcenia ogólnego dla szkół podstawowych oraz ramowych planów nauczania dla wszystkich typów szkół.

Podstawa programowa kształcenia ogólnego dla szkół podstawowych w tym dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu umiarkowanym lub znacznym oraz ramowe plany nauczania – to dwa projekty, które dzisiaj (30 listopada) przesłano do opiniowania wszystkim zainteresowanym w ramach prekonsultacji. Zachęcamy ekspertów, nauczycieli, rodziców, uczniów do przesyłania opinii. MEN czeka na opinie do 9 grudnia.

Krajowy Zjazd Delegatów NSZZ "Solidarność"

W CZASIE OBRAD KZD ODBYŁO SIĘ SPOTKANIE MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ ANNY ZALEWSKIEJ Z DELEGATAMI ZJAZDU ORAZ NAUCZYCIELAMI Z PŁOCKA.

RELACJA CZĘŚĆ I

Reforma szkolnictwa- Ryszard Proksa w

Kawa na ławę- Lesław Ordon w

Ankieta Przeglądu Oświatowego.

ZUS nie zakwestionuje emerytury nauczyciela, gdy umowa rozwiązuje się z upływem czasu.

KALENDARZ ROKU SZKOLNEGO 2016/2017

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Przegląd Oświatowy

Zamów informator o nowościach na stronie

Imię, nazwisko
Miejscowość