UWAGA! W sierpniu i wrześniu 2017 r. pracujemy od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00

Fundacja Ruch Solidarności Rodzin

24-01-2012

Fundacja "Ruchu Solidarności Rodzin"
ul.
Królewska 3
20-109 Lublin
tel. 81/532-08-11 wew. 31,26
e-mail: fundacja.lublin@solidarnosc.org.pl
www.fundacjaruchusolidarnoscirodzin.pl

nr konta bankowego:
Bank PEKAO SA III O/Lublin 88 1240 2382 1111 0000 3895 8209

KRS : 0000088689
REGON : 430526806

Fundacja "Ruchu Solidarności Rodzin" została założona 20 marca 1992 roku. Jej głównym przesłaniem, od 20 lat, jest służenie dobru człowieka, we wszystkich formach optymalizujących warunki życia i rozwoju. Wszystkie dzialania prowadzone przez Fundację, na rzecz potrzebujących dzieci z ubogich rodzin i osób niepełnosprawnych, mogą być realizowane dzięki ludzkiej życzliwości.

Będziemy wdzięczni, jeśli powiesz o nas swoim znajomym, przyjaciołom i rodzinie.