Apel Piotra Dudy do członków „Solidarności”

23 marca 2020 Marcelina Gosiewska Aktualności

Notice: Undefined index: current_post_id in /home/sekcja/kspl/public_html/wp-content/plugins/blog-in-blog/blog-in-blog.php on line 669 Notice: Undefined index: current_post_id in /home/sekcja/kspl/public_html/wp-content/plugins/blog-in-blog/blog-in-blog.php on line 670 Notice: Undefined index: current_post_id in /home/sekcja/kspl/public_html/wp-content/plugins/blog-in-blog/blog-in-blog.php on line 672 Notice: Undefined index: current_post_id in /home/sekcja/kspl/public_html/wp-content/plugins/blog-in-blog/blog-in-blog.php on line 672

Przewodniczący KK NSZZ „Solidarność” Piotr Duda wystosował apel do członków Związku w związku z pandemią koronawirusa Covid 19. Apel Piotra Dudy do członków Związku

Wniosek KSPL NSZZ „Solidarność” o uruchomienie wsparcia finansowego na walkę z koronawirusem

16 marca 2020 Marcelina Gosiewska Aktualności

Krajowa Sekcja Pracowników Leśnictwa NSZZ „Solidarność” wystąpiła do Dyrektora Generalnego Lasów Państwowych o uruchomienie wsparcia finansowego dla Rządu RP na walkę z koronawirusem. Obecna sytuacja zagrożenia epidemicznego wymaga podejmowania działań wspólnych z urzędami centralnymi, a Lasy Państwowe mogą mieć w tym istotny udział. Wniosek KSPL do DGLP o uruchomienie wsparcia na walkę z koronawirusem

XXIV Walne Zebranie Delegatów Krajowej Sekcji Pracowników Leśnictwa NSZZ „Solidarność”

28 października 2019 Marcelina Gosiewska Aktualności

W dniach 7 – 9 października 2019 roku, w Hotelu Rondo w Wąbrzeźnie odbyło się XXIV Walne Zebranie Delegatów Krajowej Sekcji Pracowników Leśnictwa Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego „Solidarność”.

Pożegnanie prof. Jana Szyszko

17 października 2019 Marcelina Gosiewska Aktualności

Prof. Jan Szyszko (19.04.1944-09.10.2019) 16 października 2019 roku pożegnaliśmy w Starej Miłosnej prof. Jana Szyszko. Jan Szyszko, profesor nauk leśnych, zapisał się jako obrońca polskiej przyrody, orędownik zrównoważonego korzystania z zasobów natury oraz obrońca polskiego modelu leśnictwa. Na zawsze pozostanie w naszej pamięci!   opr. Jacek Cichocki fot. Rafał Klimkiewicz/Agencja Fotograficzna Edytor

Mistrzostwa Pracowników RDLP w Olsztynie w Tenisie Stołowym o Puchar Dyrektora RDLP w Olsztynie