Nowe przetargi

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2016

(28.10.2016) Na podstawie art. 33 ustawy z dnia 11 lipca 2014 roku o zasadach realizacji programów w zakresie polityki spójności finansowanych w perspektywie finansowej 2014 2020 (Dz. U. z 2014 r. poz.1146), Komisja Krajowa Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego „Solidarność” w Gdańsku ogłasza otwarty nabór na partnera (partnerem może być: uczelnia w rozumieniu ustawy z dnia 27 lipca 2005 roku „Prawo o szkolnictwie wyższym (Dz.U z 2012 r. poz. 572 z późniejszymi zmianami) lub instytut w rozumieniu ustawy z dnia 30 kwietnia 2010 roku „o instytutach badawczych (Dz. U. z 2016 r. poz. 371) w celu wspólnego przygotowania i realizacji projektu realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 w ramach II Osi Priorytetowej pn. Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie 2.16 pn. Usprawnienie procesu stanowienia prawa.

Zapytanie ofertowe

Załącznik do ogłoszenia

---------------------------------------------------------------------------------------

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6/2014

(26.09.2014) Komisja Krajowa NSZZ „Solidarność” przeprowadza "Zapytanie Ofertowe" na wykonanie usługi hotelowej wraz z wyżywieniem i wynajęciem sali szkoleniowej na potrzeby szkoleń negocjacyjnych realizowanych przez NSZZ „Solidarność” w ramach projektu Konstruktywny dialog IV – wzmocnienie potencjału eksperckiego NSZZ „Solidarność” współfinansowanego  ze środków  Unii Europejskiej  w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

Zapytanie ofertowe

Wyniki zapytania ofertowego

Informacja o wizji lokalnej

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 5/2014

(10.09.2014) Komisja Krajowa NSZZ „Solidarność” przeprowadza „Zapytanie Ofertowe” na przeprowadzenie szkoleń specjalistycznych dla negocjatorów NSZZ „Solidarność” w ramach projektu „Konstruktywny dialog IV – wzmocnienie potencjału eksperckiego NSZZ „Solidarność” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 5.5 – Rozwój dialogu społecznego, Poddziałanie 5.5.2 – Wzmocnienie uczestników dialogu społecznego. Nr Umowy: UDA-POKL.05.05.02-00-252/13.

Osoby zainteresowane zapytaniem prosimy o przesyłanie ofert.

Elżbieta Wielg, kierownik działu Programów Europejskich
Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność"
tel.: 58 308 42 41, kom.: 502 329 437

Wyniki konkursu 26.09.2014r.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4/2014

(28.03.2014) Komisja Krajowa NSZZ „Solidarność” zaprasza podmioty zainteresowane do składania ofert na przygotowanie programu szkoleniowego, materiałów dla uczestników oraz przeprowadzenie szkoleń warsztatowych z zakresu coachingu i zarządzania przez cele przeznaczonych dla trenerów i reprezentantów regionalnych NSZZ ”Solidarność”.

Oferty prosimy składać nie później niż do 04.04.2014r..
Szczegółowych informacji udziela Agnieszka Rybczyńska
tel.: 058 3084318

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2014/Innowacyjny

Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność” reprezentowany przez Komisję Krajową z siedzibą w Gdańsku zaprasza do złożenia oferty na zaprojektowanie oraz przeprowadzenie kampanii reklamowo-promocyjnej w prasie projektu innowacyjnego „Wpływ poprawy psychospołecznych warunków pracy na ograniczenie kosztów ekonomicznych w firmach przechodzących procesy modernizacyjne i adaptacyjne – projekt badawczy” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (nr umowy: UDA-POKL.02.01.02-00-031/10).

Wyniki przetargu

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/2014/Innowacyjny

Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność” reprezentowany przez Komisję Krajową z siedzibą w Gdańsku zaprasza do złożenia oferty na zaprojektowanie oraz przeprowadzenie kampanii reklamowo-promocyjnej w telewizji i internecie projektu innowacyjnego „Wpływ poprawy psychospołecznych warunków pracy na ograniczenie kosztów ekonomicznych w firmach przechodzących procesy modernizacyjne i adaptacyjne – projekt badawczy” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (nr umowy: UDA-POKL.02.01.02-00-031/10).

Wyniki przetargu

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT

(10.02.2014) Komisja Krajowa NSZZ „Solidarność” zaprasza podmioty zainteresowane do składania ofert na wydruk materiałów szkoleniowych dla uczestników i trenerów szkoleń z rokowań zbiorowych. Oferty prosimy składać nie później niż 15.02.2014r..

Po szczegółowe informacje prosimy o kontakt z Katarzyną Jażdżewską
tel.: 058 3084622

__________________________________________________

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 9/2013

(16.12.2013) Zapytanie ofertowe na świadczenie usług eksperckich w zakresie opiniowania założeń do Budżetu i ustaw okołobudżetowych Państwa w obszarze OŚWIATA w ramach projektu „Konstruktywny dialog III – wzmocnienie potencjału instytucjonalnego NSZZ „Solidarność” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/2013/Innowacyjny

Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność” reprezentowany przez Komisję Krajową z siedzibą w Gdańsku zaprasza do złożenia oferty na zaprojektowanie oraz przeprowadzenie kampanii reklamowo-promocyjnej projektu innowacyjnego „Wpływ poprawy psychospołecznych warunków pracy na ograniczenie kosztów ekonomicznych w firmach przechodzących procesy modernizacyjne i adaptacyjne – projekt badawczy” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (nr umowy: UDA-POKL.02.01.02-00-031/10). W załączeniu znajduje się treść zapytania ofertowego wraz z załącznikami, w tym ze wzorem formularza ofertowego, zgodnie z którym prosimy o przesłanie oferty. Wszystkie dokumenty dotyczące zapytania ofertowego znajdują się na stronie Zamawiającego: www.solidarnosc.org.pl w dziale: Przetargi. Osobami upoważnionymi ze strony Zamawiającego do kontaktu w sprawach formalnych i merytorycznych są:

Informacja o unieważnieniu rozstrzygnięcia Zapytania ofertowego nr 2/2013/Innowacyjny

Z uwagi na nieodesłanie, pomimo ostatecznego wezwania, podpisanej umowy na ww. usługi w terminie zakreślonym do 24 lutego 2014 r. oraz wycofanie się partnera konsorcjum o czym zostaliśmy przez niego poinformowani drogą elektroniczną w dniu 27 lutego 2014 r. – działając w oparciu o paragraf 5 Zapytania ofertowego nr 2/2013/Innowacyjny w zw. z art. 58 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. Kodeks cywilny oraz w odpowiednim odniesieniu do regulacji art. 22 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych unieważniamy w całości Zapytanie ofertowe nr 2/2013/Innowacyjny i jego rozstrzygnięcie.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 8/2013

(18.10.2013) Zapytanie ofertowe na rozeznanie rynku na wykonanie „Studium Wykonalności” dla Związkowego Instytutu Analiz i Edukacji” w ramach projektu „Konstruktywny dialog III – wzmocnienie potencjału instytucjonalnego NSZZ „Solidarność” współfinasowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

ZAPYTANIE OFERTOWA NR 7/2013

(25.09.2013) Zapytanie ofertowe na świadczenie usług eksperckich w zakresie opiniowania założeń do Budżetu i ustaw okołobudżetowych Państwa w obszarze OŚWIATA w ramach projektu „Konstruktywny dialog III – wzmocnienie potencjału instytucjonalnego NSZZ „Solidarność” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6/2013

(20.09.2013) Zapytanie ofertowe na świadczenie usług eksperckich w zakresie opiniowania założeń do Budżetu i ustaw okołobudżetowych Państwa w obszarze POLITYKA RODZINNA w ramach projektu „Konstruktywny dialog III – wzmocnienie potencjału instytucjonalnego NSZZ „Solidarność” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 5/2013

(20.09.2013) Zapytanie ofertowe na świdczenie usług eksperckich w zakresie założeń do Budżetu i ustaw okołobudżetowych Państwa w obszarze RYNEK PRACY w ramach projektu "Konstruktywny dialog III - wzmocnienie potencjału instytucjonalnego NSZZ Solidarność" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Kapitał Ludzki.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4/2013

(12.07.2013) Zapytanie ofertowe na druk i dostarczenie poradnika „Rokowania zbiorowe w firmach ponadnarodowych” opracowanego przez ekspertów norweskich w ramach projektu „Rokowania zbiorowe w firmach ponadnarodowych” współfinansowanego ze środków Funduszu Godna Praca i Dialog Trójstronny, Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009 – 2014, nr umowy 2012/104528

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2013

(12.06.2013) Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie audytu projektu „Rokowania zbiorowe w firmach ponadnarodowych” współfinansowanego ze środków Funduszu Godna Praca i Dialog Trójstronny, Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009 – 2014, nr umowy 2012/104528

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2013/Innowacyjny

(07.06.2013) Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność” reprezentowany przez Komisję Krajową z siedzibą w Gdańsku zaprasza do złożenia oferty na przeprowadzenie ewaluacji zewnętrznej produktu finalnego w ramach projektu innowacyjnego „Wpływ poprawy psychospołecznych warunków pracy na ograniczenie kosztów ekonomicznych w firmach przechodzących procesy modernizacyjne i adaptacyjne – projekt badawczy” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (nr umowy: UDA-POKL.02.01.02-00-031/10).

W załączeniu znajduje się treść zapytania ofertowego wraz z załącznikami, w tym ze wzorem formularza ofertowego, zgodnie z którym prosimy o przesłanie oferty.Wszystkie dokumenty dotyczące zapytania ofertowego znajdują się na stronie Zamawiającego: www.solidarnosc.org.pl w dziale: Przetargi.

LOG.jpg                    eu.jpg

kapilał_ludzki.jpg                   PARP_logo.jpg

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2013

(22.03.2013) Zapytanie ofertowe na wykonanie usługi hotelowej wraz wyżywieniem i wynajęciem sali szkoleniowej na potrzeby szkoleń negocjacyjnych realizowanych przez NSZZ „Solidarność” w ramach projektu „Konstruktywny dialog II – mediacje i negocjacje dla członków NSZZ „Solidarność” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

-----------------------------------------------------------------------------

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4/2012

PRZEPROWADZENIE BADAŃ I OPRACOWANIE RAPORTU

(17.12.2012) Zapytanie ofertowe  na przeprowadzenie badań i opracowanie raportu nt. jakości rokowań zbiorowych w firmach prywatnych w Polsce (korporacje ponadnarodowe, przedsiębiorstwa z kapitałem polskim) w ramach projektu „Rokowania zbiorowe w firmach ponadnarodowych” współfinansowanego ze środków Funduszu Godna Praca i dialog Trójstronny, Norweskiego mechanizmu Finansowego 2009 – 2014.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2012

W dniu 12.09.2012 roku odbyła się ocena ofert

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/2012

SZKOLENIA DLA MEDIATORÓW

(24.08.2012) Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie szkoleń dla mediatorów NSZZ „Solidarność” w ramach projektu „Konstruktywny dialog II – mediacje i negocjacje dla członków NSZZ „Solidarność”.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2012

PRZEPROWADZENIE BADAŃ

(13.04.2012) Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność” reprezentowany przez Komisję Krajową z siedzibą w Gdańsku zaprasza do złożenia oferty na przeprowadzenie badań ankietowych wśród pracowników w przedsiębiorstwach przechodzących procesy adaptacyjne i modernizacyjne z 15 sektorów branżowych z wykorzystaniem narzędzia zatytułowanego „Skala Ryzyka Psychospołecznego” w ramach projektu „Wpływ poprawy psychospołecznych warunków pracy na ograniczenie kosztów ekonomicznych w firmach przechodzących procesy modernizacyjne i adaptacyjne – projekt badawczy” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (nr umowy: UDA-POKL.02.01.02-00-031/10).

W załączeniu znajduje się treść zapytania ofertowego wraz z pozostałymi dokumentami oraz wzorem oferty, zgodnie z którym prosimy o przesłanie oferty.

Informacja uzupełniająca do Zapytania Ofertowego 1/2012 (w związku z zapytaniem oferentów):

Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność” reprezentowany przez Komisję Krajową z siedzibą w Gdańsku po przeanalizowaniu zawartości ankiet umożliwia 2 odmowy odpowiedzi. Obie dotyczą części C ankiety tj. pytań nr 31 i 38 dotyczących bycia obiektem molestowania seksualnego i mobbingu.  Wtedy ankieter na arkuszu zaznaczy: "Odmowa". W takim przypadku liczba błędów / braków danych w  wypełnianiu ankiet będzie uznana za zerową. Orientacyjna struktura próby ze względu na wielkość zatrudnienia (60% firm mikro i małych, 30% firm średnich, 10% firm dużych)

LOG.jpg        eu.jpg

kapilał_ludzki.jpg    PARP_logo.jpg

NSZZ „Solidarność”, Komisja Krajowa w Gdańsku zaprasza do składania ofert na realizację prac w zakresie doradztwa dla zwiazków zawodowych w projekcie pt. „Zarządzanie wiekiem jako czynnik zwiększający potencjał adaptacyjny przedsiębiorstw” finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – priorytetu II Rozwój zasobów ludzkich i potencjału adaptacyjnego przedsiębiorstw oraz poprawa stanu zdrowia osób pracujących.