Przegląd Oświatowy 2016

Biuletyn Informacyjny nr 3/październik 2016

Email Drukuj PDF

Obowiązkowy tygodniowy wymiar godzin zajęć nauczycieli wspomagających.

Biuletyn Informacyjny nr 2/październik 2016

Ankieta Przeglądu Oświatowego

Email Drukuj PDF

Aby precyzyjnie poznać Państwa oczekiwania, przygotowaliśmy ankietę z pytaniami dotyczącymi naszego pisma. Prosimy o jej wypełnienie.

Link do ankiety:

Z góry dziękujemy za odpowiedzi

Przegląd oświatowy 12/ 2016

Email Drukuj PDF

Czas pracy nauczyciela, likwidacja godzin karcianych, wynagrodzenie za pracę dodatkową, warunki pracy nauczycieli, wynikające między innymi z ilości uczniów w klasie, wyposażenia pracowni w pomoce dydaktyczne – to wybrane tematy spośród zagadnień omawianych podczas konferencji zatytułowanej „Standardy pracy nauczyciela”, która odbyła się 2 czerwca we Wrocławiu.

Czytaj więcej na stronie:

Poczta do prawnika

W sprawie prawa do emerytury i ochrony przed rozwiązaniem stosunku pracy. Maria Z.: Urodziłam się 3 marca 1956 r. Ukończyłam studia dzienne. Od sierpnia 1979 r. pracuję w szkolnictwie. Czy przy zwolnieniu z art. 20 Karty Nauczyciela, z dniem 31 sierpnia 2016 r. przysługuje mi prawo do emerytury?

Czytaj więcej na stronie:

Strona 1 z 4

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.