Uchwała nr 5/2010 Walnego Zebrania Delegatów Sekcji Krajowej Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” w sprawie określenia liczby tur głosowania z dnia 21 maja 2010 roku

Email Drukuj PDF
User Rating: / 0
PoorBest

Na podstawie § 133 Uchwały Komisji Krajowej nr 13/09 z dnia 24 marca 2009 r. w sprawie Ordynacji Wyborczej NSZZ „Solidarność” z zachowaniem postanowień Uchwały nr 1 XIX Krajowego Zjazdu Delegatów – Walne Zebranie Delegatów Sekcji Krajowej Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” uchwala co następuje:

Walne Zebranie Delegatów Sekcji Krajowej Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” ustala maksymalnie 3 tury głosowania przy wszystkich głosowniach podczas WZD SKOiW na kadencję 2010-2014.

Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia..

Teresa Misiuk

Przewodniczący WZD SKOiW NSZZ „Solidarność”

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"