Email Drukuj PDF
User Rating: / 0
PoorBest

Na podstawie § 150 ust.2 Uchwały Komisji Krajowej nr 13/09 z dnia 24 marca 2009 r. w sprawie Ordynacji Wyborczej NSZZ „Solidarność” z zachowaniem postanowień Uchwały nr 1 XIX Krajowego Zjazdu Delegatów – Walne Zebranie Delegatów Sekcji Krajowej Oświaty i Wychowania uchwala co następuje:

Walne Zebranie Delegatów Sekcji Krajowej Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” upoważnia Radę Sekcji Krajowej Oświaty
i Wychowania do ustalenia liczby członków Prezydium.

Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.

Teresa Misiuk

Przewodniczący WZD SKOiW NSZZ „Solidarność”

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"