Pielgrzymka Nauczycieli

Email Drukuj PDF

Szczęść Boże. Szanowni Państwo,

To już 80 raz, gdy w pierwszych dniach miesiąca lipca, około dziesięć tysięcy polskich nauczycieli pielgrzymować będzie na Jasną Górę, biorąc udział w sympozjum ewangelizacyjnym oraz wspólnotowej modlitwie.
W imieniu Księdza Biskupa Piotra Turzyńskiego, Delegata Konferencji Episkopatu Polski ds. Krajowego Duszpasterstwa Nauczycieli, pragnę podziękować Państwu za objęcie patronatem medialnym tego wydarzenie, które odbędzie się w dniach 1-2 lipca 2017 r., i przebiegać będzie pod hasłem ,,Wdzięczność i misja".
Prosząc pokornie o rozpropagowanie pielgrzymki w załączniku przesyłam plakat. Jednocześnie, jako organizatorzy, wyrażamy wielką wdzięczność Państwu za zaangażowanie oraz trud, jaki wkładacie Państwo jako Związek każdego roku w organizację pielgrzymki nauczycieli na Jasną Górę.

Z chrześcijańskim pozdrowieniem oraz z wyrazami szacunku

ks. dr Wojciech Wojtyła

Sekretarz Krajowego Biura ds. Duszpasterstwa Nauczycieli i Wychowawców

Wydział Katechetyczny Kurii Diecezji Radomskiej

Załączniki:
PlikOpisRozmiar
Plakat.jpg 114 Kb
Poprawiony: czwartek, 04 maja 2017 11:31

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.