LABORATORIUM NAUKI

Email Drukuj PDF

Szanowni Państwo!

Zapraszam Państwa dzieci do naszej Szkoły Laboratorium, a ściślej do mojej nowej inicjatywy – DZIECIĘCEGO LABORATORIUM NAUKI [drukuj ulotkę]. Ruszamy z początkiem października 2012 roku. Świat nas otaczający roi się od informacji, ofert i wiedzy. Jakże w tym wszystkim się rozeznać? Jak uporządkować dziecku obraz rzeczywistości, na tle którego można konstruować wychowanie, a w dalszej perspektywie i przyszłość dziecka? W sukurs idzie nam tu nauka. Z poznawaniem świata, z wybieraniem z jego ofert nie trzeba bowiem czekać do rozpoczęcia uniwersyteckich studiów. Dzieciństwo to nie jest żadne przygotowanie do dorosłego życia lecz już pełne życie. I szkoda je marnować.

prof. zw. dr hab. Aleksander Nalaskowski

Więcej na stronie:

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"