Prace Prezydium

Życzenia

Email Drukuj PDF

KOMUNIKAT KSOiW NSZZ „Solidarność” z obrad Prezydium Rady KSOiW i spotkania z minister Anną Zalewską..

Email Drukuj PDF

Życzenia z okazji rozpoczęcia roku szkolnego 2017/2018.

Email Drukuj PDF

Materiał podsumowujący opinie związków zawodowych do projektu ustawy o finansowaniu zadań oświatowych.

Email Drukuj PDF

Zmiany: w dniu 09.08.2017 godz. 11.40. dodano nowy materiał.

Komunikat ze spotkania Zespołu ds. statusu zawodowego pracowników oświaty, które odbyło się 13 lipca 2017 r. w CPS „Dialog” w Warszawie

Email Drukuj PDF

Komunikat z konferencji „Pracodawca – kluczowy partner w kształceniu zawodowym”

Email Drukuj PDF

KOMUNIKAT z posiedzenia Zespołu do spraw statusu zawodowego pracowników oświaty 13 czerwca 2017 r. w Warszawie.

Email Drukuj PDF

KOMUNIKAT z posiedzenia Prezydium Krajowej Sekcji Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność”- 7 czerwca 2017 r. w Warszawie.

Email Drukuj PDF

KOMUNIKAT Krajowej Sekcji Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” z obrad Prezydium Rady KSOiW i spotkania z minister Anną Zalewską 27 kwietnia 2017 r. w Warszawie.

Życzenia

POWIĘKSZ

Informacja z prac grup roboczych do spraw: awansu zawodowego nauczycieli, czasu i warunków pracy, finansowania oświaty oraz płac nauczycieli z 21. marca 2017 r.

Email Drukuj PDF

KOMUNIKAT KSOiW NSZZ „Solidarność” z obrad Prezydium Rady KSOiW w dniach 21-22 marca br. i spotkania z Prezydium Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność”

Więcej artykułów…

Strona 1 z 17

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"