Komisja Edukacji 12, 26 września 2013r.

Email Drukuj PDF

12.09.2013r.- rozpatrzenie sprawozdania podkomisji nadzwyczajnej o senackim projekcie ustawy o zmianie ustawy o uprawnieniach do ulgowych przejazdów środkami publicznego transportu zbiorowego oraz ustawy – Karta Nauczyciela (druk nr 1293),
– pierwsze czytanie poselskiego projektu ustawy o zmianie ustawy o systemie oświaty (druk nr 884),
– rozpatrzenie sprawozdania podkomisji nadzwyczajnej o poselskim projekcie ustawy o zmianie ustawy o systemie oświaty (druki oraz pełny zapis w załącznikach)

26. 09 2013r.- poprawki zgłoszone w czasie drugiego czytania do projektu ustawy o zmianie ustawy o uprawnieniach do ulgowych przejazdów środkami publicznego transportu zbiorowego oraz ustawy – Karta nauczyciela (druki oraz pełny zapis w załącznikach)

Załączniki:
PlikOpisRozmiar
884.pdf 931 Kb
1718-001.pdf 37 Kb
1293.pdf 1665 Kb
kom_eduk_26_09_13.pdf 214 Kb
Kom_eduk_12_09_13.pdf 315 Kb
Poprawiony: poniedziałek, 07 października 2013 08:25

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"