Informacja MEN w sprawie stanu i przyszłości kolegiów nauczycielskich i nauczycielskich kolegiów języków obcych.

Email Drukuj PDF

2013-05-09 - Podkomisja stała ds. nauki i szkolnictwa wyższego. Rozpatrzenie informacji Ministra Edukacji Narodowej w sprawie aktualnego stanu i przyszłości kolegiów nauczycielskich i nauczycielskich kolegiów języków obcych. Rozpatrzenie informacji Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego w sprawie realizacji przepisów ustawy z dnia 5 listopada 2009 r. o zmianie ustawy – Prawo o szkolnictwie wyższym w zakresie dotyczącym przekształceń kolegiów nauczycielskich i nauczycielskich kolegiów języków obcych. Materiał na stronie: iTV Sejm.

Poprawiony: piątek, 28 czerwca 2013 10:39

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"