Komisja Edukacji, Nauki i Młodzieży - 26.09.2012r

Email Drukuj PDF

Porządek obrad:

- informację Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego na temat problemów i trudności występujących w procesie realizacji projektów badawczo-rozwojowych i inwestycyjnych finansowanych z programów operacyjnych. Innowacyjna Gospodarka, Kapitał Ludzki, Infrastruktura i Środowisko. Propozycje rozwiązań w tym zakresie.

- informację Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego na temat realizacji wniosków i postulatów dotyczących funkcjonowania Narodowego Centrum Nauki, zgłoszonych podczas wyjazdowego posiedzenia Podkomisji stałej ds. nauki i szkolnictwa wyższego w Krakowie w dniu 5 czerwca 2012 r.

Pełny zapis w załączniku. Materiał ze strony www.sejm.gov.pl

Załączniki:
PlikOpisRozmiar
26.09.2012.pdf 398 Kb
Poprawiony: niedziela, 07 października 2012 09:04

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"